"Pominju se neke pretnje, lažni profili..." Anabela pobesnela zbog poruka koje dobija, a onda je uputila oštar odgovor! (FOTO)

Pevačica se putem društvenih mreža obratila svima koji su je prozivali da se krije iza lažnih profila

  • 37
Anabela Atijas Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Anabela Atijas tvrdi da već neko vreme dobija poruke u kojima je stavljaju u kontekst nekog kriminalca, pa je rešila da stavi tačku na te spekulacije i odgovori svima koji je optužuju da se na društvenim mrežama krije iza lažnih profila.

- Dragi moji, šaljete mi tuđe statuse koji aludiraju na to da sam stavljena u kontekst nekog kriminalca. Pominju se neke pretnje, lažni profili... Ja se isključivo lično i personalno obraćam ljudima, ne bavim se kukavičlukom iza lažnih profila. Kad god sam imala nekom nešto da kažem radila sam to oči u oči. Za mene nikakav rat ne dolazi u obzir, ja vam želim svu ljubav ovog sveta - napisala je Anabela.

Anabelina objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/anabelci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    2. novembar 2018 | 10:55

    Da mi je samo znati zbog cega li uvek napadaju ovu cestitu zenu, dobru majku i neiskvarenu osobu? 🤔😁

  • xxx

    2. novembar 2018 | 13:13

    E Anabela Anabela,Kija kulturno u Pinkovim zvezdicama i u finom drustvu,a vi se jos valjate u blatu i valjacete se uvek kakvi ste

  • Zoja

    2. novembar 2018 | 12:31

    Pocinjem da zalim doticnu jer nije svesna svoje zlobe,ruznih komentara,ljubomore,pretnji upucenih ljudima zbog njihovog mišljenja.Anabela je mnogo los covek i trebala je cerka da joj udje u rijaliti da bi obe pokazale svoje zlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA