≫ 

Maja Berović napravila ludnicu u krcatoj Areni, a kad su joj se na sceni pridružili Buba i Jala sve je grmelo! (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je od samog početka održavala sjajnu atmosferu, a na koncertu je okupila brojne kolege

  • 60

Maja Berović večeras je napravila spektakl u beogradskoj Štark areni koju je ispunila sve do poslednjeg mesta, a fanovi su sa pevačicom otpevali svaku pesmu.

Pevačica se pojavila u seksi kombinaciji, a koncert je odmah startovao sjajnom atmosferom. Koncert je otvorila pesmom "Neka stvar", a Arena je bila čak i glasnija od pevačice! Nizali su se hit za hitom, publika je vrištala, a Maja je sve vreme bila raspoložena, koketirala sa publikom i đuskala...

Maja Berović/ Foto: Nikola Tomić

Arena je bila ispunjena do poslednjeg mesta, lože takođe, a atomsfera je sve vreme bila na visokom nivou, pa su se odlično zabavljali i mlađi i stariji, ali i Anine brojne kolege koje su došle da je podrže.

Maja Berović/ Foto: Nikola Tomić

Buba Koreli i Jala Brat bili su Majini gosti na koncertu koje su svi čekali, a čim je ovaj popularni dvojac izašao na binu, Arenom se prolomio najglasniji i najduži vrisak! 

Otpevali su sa Majom tri pesme, a potom sami još tri svoja hita. Atmosferu su doveli do samog usijanja, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku iznad, kao i u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. novembar 2018 | 23:09

    Kad je i ova napunila arenu, onda smo kao nacija moralno propali!

  • Čarli

    3. novembar 2018 | 00:26

    Od svih folk zvezdi jedino poštovanje imam prema Sladji Allegro. Žena je lafica i zaslužuje svako poštovanje. Sve pesme zna da peva bez greške. Zbog nje su me zamalo kola udarila koliko sam se zaneo slušajući je. Voleo bih da je uživo upoznam.. Nadam se da ću imati mogućnosti da je upoznam.

  • Ja

    3. novembar 2018 | 00:20

    Jadan ovaj narod...bas mi ga je zao sta sve proguta, a ni sam nije svestan kako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA