≫ 

Pogledajte kako se Ana Sević sa dečkom provodila u VIP loži na koncertu Maje Berović! (VIDEO)

Ana Sević je dečkom Danijelom sinoć bila na koncertu u Štark areni

  • 25

Ana Sević sinoć je sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem bila na koncertu Maje Berović u Štark areni, a kako smo već pisali, njih dvoje su se tog dana vratili u Beograd nakon kraćeg boravka van Srbije.

Budući da je njen još uvek zakoniti suprug, pevač Darko Lazić sa kojim ima ćerku Lorenu i dalje u kritičnom stanju u KBC Zemun, gde leži od teške saobraćajne nesreće, za mnoge je iznenađenje bilo njeno pojavljivanje u javnosti sa jačom polovinom.

Ana Sević sa dečkom Danijelom/ Foto: Nikola Tomić

Iako je navodno pokušala da izbegne medije i došla kada je koncert već počeo, nije joj pošlo za rukom, a da se zabavljala i da je zaboravila na sve probleme dok je bila u VIP loži u Areni svedoči i snimak na kojem đuska, a koji možete pogledati na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušaduša

    3. novembar 2018 | 19:59

    Šta je strašno što je bila na koncertu, na koncert se ide da bi se zaboravilo na probleme, a ona je uradila ono što je do nje, život ide dalje.

  • Saska

    4. novembar 2018 | 00:02

    Bivsi muz koji ima verenicu je svojom zaslugom i izborom da sedne za volan pod dejstvom narkotika i alkohola godinama bez vozacke dozvole zavrsio u bolnici u stanju u kakvom je svojom zaslugom.Svaki dan je bila a nije moral da bude,realno ni jedna od nas ne bi isla kod bivseg muza i radila to za njega. Nastavlja dalje sa svojim zivotom kao sto i on nastavlja sa svojim. Normalna reakcija,normalna stvar.

  • Vukodlak

    3. novembar 2018 | 19:57

    Svako zivi svoj zivot,sta tu ima cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA