• 58

Lekar iz KBC Zemun: Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge!

- Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu donesu nešto - rekao je lekar okupljenim medijima

  • 58

Darko u određenim momentima traži da mu "donesu nešto", Foto: ATA Images

Darko Lazić priznao je lekarima u KBC Zemun da je koristio narkotike, koje traži i sada u kriznim momentima!

Kako je za Telegraf i okupljene medije rekao jedan od lekara, Lazić u kriznim trenucima traži da mu "donesu nešto".

- Nije operisan, izvađeno je 1,5 litara krvi iz pluća, sa leve strane, koja je povređena - rekao nam je lekar, a onda je otkrio nepoznat detalj o Darkovom stanju i narkoticima.

- Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto" - dodao je.

Darko Lazić u bolničkom krevetu, Foto: Telegraf

Šta je apstinencijalna kriza?

Apstinentska kriza je sinonim za psihičke i fizičke reakcije ljudi koji su prestali da koriste određene droge ili alkohol od kojih su postali zavisni. Kod pojedinaca se mogu javiti simptomi kao što su drhtavica, bol u digestivnom sistemu, delirijum tremens, strah ili napad panike, akutna anksioznost i nagla promena raspoloženja. Jačina i dužina trajanja apstinencijalnog sindroma zavisi od vrste droge koja se zloupotrebljava, dužine upotrebe, količine koja je korišćena i brzine kojom se osoba zavisnik nje lišava.

VIDEO: Darko Lazić u bolničkom krevetu:

VIDEO: Prvi put od stravične nesreće Darka Lazića u bolnici posetio on: Kada je izašao iz bolnice reakcijom je sve naježio!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ivan Grozni

    Tako to ide kad opanak hoce da postane papuca ubrzano. Samo da on ozdravi. Prijateljski predlog kod psihijatra na seanse obavezno ili...

  • x

    Pare unakaze muskarce.

  • Vale

    Kakav je taj Lekar ako je stvarno to izjavio, gde sme iznisiti u javnost takve podatke. A ako je istina da je to izjavio treba da mu se da momentalni otkaz.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima