Queen real tribute band "zapalio" Kombank dvoranu (FOTO)

Fanovi ovog planetarnog benda, koji je obeležio jednu epohu, najpre su uživali u jednočasovnom mini koncertu internacionalnog tribute benda "Queen real tribute band", nakon čega je održana projekcija filma "Boemska rapsodija"

  • 0

Dugoočekivano "Queen veče", posvećeno čuvenoj grupi "Queen" i njenom frontmenu Frediju Merkjuriju održano je u subotu uveče u Velikoj sali Kombank dvorane.

Fanovi ovog planetarnog benda, koji je obeležio jednu epohu, najpre su uživali u jednočasovnom mini koncertu internacionalnog tribute benda "Queen real tribute band", nakon čega je održana projekcija filma "Boemska rapsodija". 

Beogradska publika se u punoj sali i uz pozitivnu energiju podsetila najvećih hitova Queen-a: "Show must go on"; "I want it all"; "I want to break free"; "We will rock you" i mnogih drugih, u izvođenju benda koji nastupa na originalnoj Queen opremi i u originalnim kostimima. Svoju svetsku karijeru grade već 12 godina.

Foto: Promo/ Bojan Petrović

Podsetimo, Boemska rapsodija prati životnu priču i muzičku karijeru Merkjurija koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u.

Foto: Promo/ Bojan Petrović

Tada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Foto: Promo/ Bojan Petrović

Film se nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru Kombank dvorane, a rezervacija karata moguaće je i putem sajta www.kombankdvorana.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA