Galija sutra u Sava centru (VIDEO)

- Biće naravno mnogo velikih hitova Galije, a sviraćemo i par pesama sa novog albuma, kao i neke koje dugo nismo svirali. Nama su bitne i zaslužuju da ih na ovim koncertima obučemo u neko novo odelo - najavljuje frontmen Nenad Milosavljević.

  • 0

Legendarna rok grupa Galija održaće sutra (petak 9. novembra 20:30) koncert u Sava centru u Beogradu kojim promoviše novi album "U raju iznad oblaka".

"Biće naravno mnogo velikih hitova Galije, a sviraćemo i par pesama sa novog albuma, kao i neke koje dugo nismo svirali. Nama su bitne i zaslužuju da ih na ovim koncertima obučemo u neko novo odelo", najavljuje frontmen Nenad Milosavljević.

Galija koja je na prostoru bivše Jugoslavije ostavila neizbrisiv trag sa klasicima kakvi su "Još uvek sanjam", "Gospi", "Burna pijana noć", "Stare trube", "Digni ruku" ili "Dodirni me", izuzetnu 40 godina dugu diskografsku karijeru nastavila je ovog proleća CD-om "U raju iznad oblaka" (PGP RTS), albumom jakog umetničkog senzibiliteta koji kroz savremenu produkciju vraća grupu njenom starom progresivnom zvuku.

Sa albuma su singlovi bili "U raju iznad oblaka" i "Nešto me goni", a nedavno je Galija kao treći spot odabrala pesmu "Kad bi ti otišla iz ovoga grada", za koju je Milosavljević muziku napisao na stihove velikog pesnika Matije Bećkovića. Za tu pesmu Neša Galija je i prvi put u karijeri režirao spot, i to vizuelno neobičan i upečatljiv.

Ulaznica za koncert Galije u Beogradu košta 1.200, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim. Galija će održati koncert i 16. novembra u dvorani "Čair" u Nišu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA