≫ 

"Njih dvoje će..." Ceca otkrila da naredne godine nema ništa od Veljkove svadbe, a kad se oženi - evo gde će ko živeti!

- Čitala sam svašta! Svadbe će biti, ali neke godine, neće biti sledeće godine. Nisu im planovi takvi- rekla je Ceca

  • 0

Bogdana i Veljko vikend su proveli sa Cecom u Beču, gde je imala koncert, Pritnskrin: TV Pink, Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Veljko Ražnatović potvrdio je nedavno da je u planu njegovo venčanje sa Bogdanom Rodić, a kao datum za koji se pričalo da je svadba zakazana jeste jun 2019. godine.

Međutim, Veljkova majka Ceca Ražnatović kaže da će svadbe sigurno biti, ali ne u skorije vreme, jer to ni Bogdani ni Veljku nije u planu.

- Čitala sam svašta! Svadbe će biti, ali neke godine, neće biti sledeće godine. Nisu im planovi takvi. Oni žive zajedno, lepo se slažu, ali... Htela sam da kažem da nam to nisu planovi, ali zaboravila sam da nisam ja glavni akter! (smeh) - rekla je Ceca.

- Piše se da ću dati 100.000 evra, da će se svadba takmičiti sa mojom i Željkovom svadbom... Ali, to me sve zabavlja - rekla je folk zvezda.

S obzirom na to da se nagađalo o tome kako se Veljko seli iz porodične kuće, ceca je rekla da od toga nema ništa!

Pa neću ja živeti sama u kući?! (smeh) Anastasija kad se bude udavala pretpostavljam da će živeti sa svojim mužem, a snajka i sin će živeti sa mnom - kazala je Ceca za Premijera vikend specijal.

Veljko Ražnatović otkriva kako će se zvati njegov i Bogdanin sin, gde će na medeni mesec i zbog čega se kaje u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA