Aco Pejović otkrio kako njegova kuma Aleksandra Živojinović podnosi drugo stanje i iz kog razloga će prekinuti trudničko bolovanje!

Aleksandra će prekinuti bolovonje i latiti se mikrofona, a za to ima jak razlog

  • 2

Pevač Aco Pejović  svakodnevno se čuje sa svojom kumom Aleksandrom Živojinović koja je trenutno na trudničkom bolovanju, pa je otkrio kako se pevačica oseća i kako podnosi trudničke dane.

Međutim, Aco kaže da će Aleksandra ipak prekinuti bolovanje i ponovo se latiti mikrofona kako bi gostovala na njegovom koncertu.

- Mora zbog kuma, i kum bi prekinuo trudničko bolovanje zbog nje (smeh). Super je, redovno se čujemo, viđamo. Uveče se čujemo, pitamo kako nam je gospodin Aleksandar (smeh). Super ona to podnosi i biće sve dobro - rekao je Aco za "Premijeru - vikend specijal".

Aco Pejović i Aleksandra Prijović, Foto: Telegraf

Njegova ćerka se priprema za odlazak na školovanje u inostranstvo, zbog čega je veoma uzbuđen, ali je priznao da mu nije lako:

- Ja sam vrlo mlad postao otac i onda sam se čeličio. Imam tu crtu koju sam povukao od oca, kad god dolazim on plače, odlazim on plače. Tako moj deda, tako moj otac, tako sad i ja. Ako do sad nisam naučio i uradio kako treba, onda savet ne postoji. Oni su već navikli, putovali su sa mnom po celom svetu i trudio sam se da spoznaju druge kulture, običaje, tako da sam ih negde tome naučio - ispričao je Aco.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pejapeja

    12. novembar 2018 | 07:52

    Sve je pocelo sa Zeljkom Samardzicem a u grupu pevaca koji imaju raspon od tri do cetiri tona spada i Aco Pejovic. Za njih su se pisale specijalne pesme i balade koje su pevljive ali ne zahtevne a da se u prvi plan stavi boja glasa. Brdo pametnih je shvatilo da publici nije potreban kvalitet vec dobar tekst i emocija i eto poceli da pune Arenu.Publika je toliko zaglupljena i ne vaspitana da Arenu puni i Rasta,Maja Berovic ili na pr mozda i Karleusa.Dovoljno je skinuti ili dovesti neke bezgace i eto publike.Porno spotovci su normalna stvar jer o kakvom pevanju se uopste i radi. Pa zar drzava nemaq odgovornosti prema omladini?.Ne sme biti dozvoljeno sve sto je dozvoljeno.

  • 🎸

    12. novembar 2018 | 00:02

    Kako je ovaj Aco antipatican lik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA