• 3

Marija Ćurčić (25), koja se obesila u stanu u Beogradu, ćerka je člana čuvenog srpskog benda i novinarke "Al Džazire" (FOTO)

Marija je bila jedna od najpoznatijih klaberki u Beogradu, zaštitno lice određenih brendova, manekenka i voditeljka

  • 3

Marija Ćurčić obesila se u stanu u ulici Aleksandra Kostića u Beogradu, Foto: facebook/Marija Curcic

Marija Ćurčić (25) koja je pronađena obešena u stanu u Beogradu, ćerka je poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda Del Arno, te novinarke Ane Marije Alves Ćurčić.

Marijina majka radila je kao novinar u Studiju B, te u Aldžeziri. Marijin otac svira gitaru u Del Arno bendu, i jedan je od najpoznatijih domaćih gitarista.

Pre nego što je postao član Del Arna, Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu "Buvlja pijaca", koji se tako zvao i pre Čorbinog albuma "Buvlja pijaca". Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi "Kojoti", rokabili, potom u sastavu "Bel Tempo", nakon toga pet godina u "Roland bend"-u.

S leva na desno - Marijina majka (poznata novinarka), Marija, i Marijin otac Đorđe, Foto: facebook/Djordje Curcic

Marijin deda je, kako je nedavno navela, bio ambasador.

- Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija, rekavši da joj je u detinjstvu bilo mnogo teško, jer je bila drugačija od druge dece.

Podsetimo, Marija se obesila u nedelju, 11. novembra oko 23 časa u stanu u ulici Aleksandra Kostića.

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Rođena je u Beogradu, a sa majčine strane vuče poreklo iz Konga.

VIDEO: Ovo je zgrada u kojoj se ubila lepa voditeljka:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • jupiter

    Steta! Pa pusti devojku da zivi sama?! Kad se udaju nek idu da paze jedan drugo a ne ovako?! Same... mamac za sve i svasta ne mogu mlade devojke da se nose sa zivotnim turbulencijama a i opasno je!!! Koji po redu slucaj?!

  • Ljubica

    bila je na drustvenim mrezama na guglu i jutjub

  • BASA

    E ..e..e mladosti ! Saucesce porodici !

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima