≫ 

Stravični detalji samoubistva: Marija Ćurčić (25) se obesila kaišem o gelender na galeriji

Marija nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer mlada devojka nije pokazivala da ima bilo kakve probleme

  • 22

Marija Ćurčić izvršila je samoubistvo u stanu na opštini Savski venac, Foto: Instagram/__chocomuffin__

Marija Ćurčić (25) u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u ulici Aleksandra Kostića 17, u Beogradu.

Kako saznajemo, Marija se popela na stolicu, a obesila se kaišem o gelender na galeriji u stanu u kojem je živela.

Marija, jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, nije ostavila oproštajno pismo, a roditelji su van sebe jer njihova ćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme, naročito ne tih razmera da izvrši samoubistvo.

Ulaz u stan u kojem je živela Marija, Foto: Nikola Tomic

Podsetimo, Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je Afrosrpkinja.

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Model je postala u 16. godini, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Ko su Marijini roditelji saznajte OVDE.

VIDEO: Ovde je živela Marija Ćurčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    12. novembar 2018 | 12:12

    Problem he depresija koje sve više ima u našem društvu a svi okreću glavu i podsmevaju se tipa "imaš sve u životu, zašto kukaš".....ne shvataju da to nije izbor već stanje uma

  • Marina

    12. novembar 2018 | 11:52

    Sigurno se iza krije strašna priča. Tužno, mlada i lepa devojka.

  • Baka

    12. novembar 2018 | 12:30

    Najveća tiga u životu roditelja je izgubiti dete a još teže je da nikad ne saznaju zašto je to uradila. Tako lepa i pametna devojka je verovatno imala neku krizu koju nije mogla da reši a nije tražila pomoć. Saučešće roditeljima ali nema utehe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA