≫ 

Saša Vidić objavio sliku iz bolnice i poručio: "Hvala, drugari" (FOTO)

Kreatoru je juče pozlilo, nakon čega je primljen u KBC Zemun

  • 13

Modnom kreatoru Saši Vidiću pozlilo je tokom jučerašnjeg dana u tržnom centru na Novom Beogradu, posle čega je bilo sve u redu, međutim, nekoliko sati kasnije primljen je u bolnicu.

Saša nam je juče objasnio da je u pitanju nesvestica, najverovatnije od forsiranja na treningu i promene vremena, i dodao da ima zakazan pregled kod kardiologa. Međutim, nakon toga je zadržan u KBC Zemun, odakle je danas objavio sliku sa medicinskim osobljem bolnice.

- Hvala, drugari - napisao je Saša, a sudeći prema fotografiji na kojoj je raspoložen i sa širokim osmehom, srećom, izgleda da razloga za brigu nema.

Saša Vidić sa lekarima u KBC Zemun/ Foto: Instagram/vidicsasa

Podsetimo, Saši je pozlilo juče oko 12 časova u tržnom centru, nakon čega nam je pevač rekao sledeće:

- Pozlilo mi je posle treninga. Pao sam u nesvest. Sve je sada u redu. Nisam dugo trenirao, pa je verovatno zbog toga. A i ne prija mi ova promena vremena. Ne pamtim kad mi se tako zavrtelo u glavi.

Takođe se te večeri oglasio na Instagramu porukom:

- Hvala svima na lepim rečima podrške, hvala mojoj porodici, mojim bliskim prijateljima... Sve je to sastavni deo života! Vratiću se - napisao je Saša Vidić juče.

VIDEO: Saša Vidić opleo po Anabeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coka

    19. novembar 2018 | 19:05

    Ne daj se SaleeeeBas se ne daj!i brzo ozdravi!ja ti se u modu nista ne razumem ali mi prija tvoj smisao za humor!

  • Sta reci

    19. novembar 2018 | 18:49

    Brz oporavak Sasa.

  • Milena

    19. novembar 2018 | 18:27

    Za sta ovi mucenici pljunu na svoju profesiju,koja bi trebalo da bude jedna od naj casnijih.Za jedan selfi objavljen na instagramu.Moja mama kad dodje samo sto je ne pljunu.Pitacu ih sledeci put za jedan selfi,trebalo bi valjda da budu svi pacijenti jednaki,mozda onda budu malo uljudniji.E lekari,lekari..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA