≫ 

Nedeljko Bajić nasledio muzički talenat od oca: Otpevao pesmu "Stani zoro" za "Šifru Despot", a evo kako izgleda spot (VIDEO)

Sin Radoša Bajića je pored ljubavi prema igranom programu nasledio i muzicčki talenat od oca

  • 51
Nedeljko Bajić/ Foto: Srđan Stevanovic/Promo

Iz studija Stefana Žakule, junaka serije "Šifra Despot" koga tumači Nedeljko Bajić, a koja se emituje na TV Pink, stiže pravo iznenađenje za publiku!

Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola "legla", govori numera "Stani zoro", koju je otpevao specijalno za potrebe serije.

- Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe "Legende", a aranžman je radio Dragan Kresić - otkriva Nedeljko.

Nedeljko Bajić/ Foto: Srđan Stevanovic/Promo

- Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima - dodao je Bajić.

Snimljen je i spot pesme "Stani zoro", koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na Jutjub kanalu producentske kuće porodice Bajić - "Contrast studios".

Pogledajte spot:

Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji "Šifra Despot" samo na TV Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    20. novembar 2018 | 23:22

    Fenomenalna pesma, verujem da ce postici veliki uspeh!!!! Genijalni i pretalentovani Nedeljko Bajic, nema sta!!

  • Đurađ

    19. novembar 2018 | 21:58

    Odvratan je na oca

  • Hahah

    19. novembar 2018 | 21:43

    Batali ovog, zna se ko je jedan jedini Nedeljko Bajic Baja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA