≫ 

Marija Šerifović se povlači iz javnosti?! Evo do kada i šta je razlog!

Pevačica rešila je opet da obraduje svoje obožavatelje

  • 11

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da se na neko vreme povuče iz javnosti i medija kako bi svu pažnju usmerila na snimanje novog studijskog albuma koji njena publika željno iščekuje. Nakon spektakularnih solističkih koncerata u Areni Beograd i na stadionu Koševo u Sarajevu, došlo je vreme za novu muziku za koju joj je potrebno mnogo energije.

Skup najboljih autora u regionu trenutno radi na novim pesmama Marije Šerifović. Uz oprobane autore koji već godinama uspešno saradjuju sa evrovizijskom pobednicom ona je u svoj tim uvrstila i nove ljude, a sprema i kolaboracije i duet koji će sigurno iznenaditi javnost i predstaviti Mariju u potpuno novom muzičkom svetlu.

Pored rada na novim pesmama, pevačica je fokusirana i na koncerte u narednom periodu. Publika u bliskoj budućnosti ima priliku da je gleda na koncertima u Prokuplju, Tuzli, Budvi, Kopaoniku...

Marija Šerifović: Dođete mi svi po pedeset marke!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    22. novembar 2018 | 18:17

    Opasan pevač ali njeno ponašanje nije prikladno ako misli da tako stekne publicitet i da je narod zagotivi mislim da radi pogrešno opet njena stvar

  • MICA

    22. novembar 2018 | 18:50

    KAO PEVC JE OK ALI KAO COVEK I PONASANJE NJENO JE NULA DNO DNA.

  • Gekke Joopi

    22. novembar 2018 | 20:21

    Marija (ne) pa i bilo je vreme da se povuces sa svojim primitivizmom i glupostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA