Ogromni dekolte, minić nikad kraći! Dušica Jakovljević otkrila sa kim u ovom izdanju večeras uživa uz Pejovićeve hitove (VIDEO) (FOTO)

Voditeljka Zadruge stigla je na prvi od dva Pejovićeva koncerta Areni i otkrila da će drugom prisustvovati u potpuno drugačijem sastavu

  • 4

Koncert Ace Pejovića u beogradskoj Štark areni okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima je bila i voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević.

Dušica je došla u neuobičajenom izdanju, u duboko dekoltiranoj zelenoj haljinici, crvenom kaputu i crvenim čizmama do kolena.

Dušica Jakovljević/ Foto: Nikola Tomić

- Večeras dolazim sa tri drugarice, čim sam čula da je Aca zakazao koncert, ja sam tu standardna - rekla je Dušica i otkrila da će doći i na drugi Pejovićev koncert 17. decembra, ali u potpuno drugačijem sastavu.

- Biću sa nekim dragim ljudima - bilo je sve što je rekla ne želeći da odaje detalje, i dodala je kako je sve Pejovićeve pesme pogađaju, jer je veliki emotivac.

Dušica Jakovljević/ Foto: Nikola Tomić
Dušica Jakovljević/ Foto: Nikola Tomić
Dušica Jakovljević/ Foto: Nikola Tomić

Kako smo proćaskali sa Dušicom pogledajte u videu na početku teksta.

A kako su se za ovu priliku skockale Ceca i Anastasija Ražnatović pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA