≫ 

"Voljena si dok je vekova..." Jala Brat objavio ženinu sliku, pa joj srceparajućim rečima čestitao rođendan! (FOTO)

- Tu sam i da sutra ostanemo bez svega, jer kraj tebe i bez ničega imam čitav svet. - napisao je reper

  • 11

Jedan od najpoznatijih repera na našim prostorima Jala Brat raznežio je sve porukom kojom je čestitao rođendan svojoj supruzi Almi Ikanović.

Jala je ovim putem otkrio i zbog čega toliko voli i cenu Almu, te da bi sa njom imao celi svet i onda kada bi ostao bez svega drugog.

- Godinama si moja inspiracija, moja muza, mila moja i evo opet kada krenem da napišem nešto u tvoje ime, uhvati me trema kao početnika, kao amatera, možda zato što me na tenutke strah, da za tvoju dobrotu i lepotu ne postoje reči dovoljne hvale i da ću bas tu zakazati, jer kako da opišem tvoj šarm? - počeo je Jala.

Fotografija koju je podelio reper, Printskrin: Instagram/jalabrat

Danas ti se neću zahvaljivati za sve što si uradila za mene, ti najbolje znaš i ako nikada ne spominješ, ti koja me i dalje bodriš u utakmici zvanoj život. Mozda mi je ovo i najdraži datum od svih, baš ovakav jesenji dan, možda je baš tada dragi Bog odlučio da se rodi anđeo koji će mi promeniti čitav svet. Bilo kako bilo, samo mi budi zdrava i srećna, tu sam da ti čuvam leđa od svih nevolja, tu sam da slavimo svaki osmeh i zagrljaj, tu sam i da sutra ostanemo bez svega, jer kraj tebe i bez ničega imam čitav svet. Bogat je čovjek onaj koji upozna pravu ljubav i pronađe iskrenu sreću u ovom ludom i brzom životu, to nam je i dalje najveći, uspeh, ponos i trofej. Voljena si dok je vekova, srećan rođendan želi ti tvoj Jasmin - napisao je reper.

Evo i objave:

Reperova objava, Printskrin: Instagram/jalabrat

Sve je počelo slučajno, pa tako i naše zabavljanje, kojem su prethodile višemesečne prijateljske kafe. Alma je, naime, rođaka muzičara s kojim sam sarađivao i upoznali smo se kada je došla u Sarajevo da studira. I bili smo prijatelji sve do trenutka kada sam shvatio da tako više ne može.Zapravo smo došli na granicu ili "friend zone" ili veza… (smeh). I eto, završili smo vezom - rekao je jednom prilikom Jala.

VIDEO: Bora Drljača želi duet sa Jalom i Bubom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Usa

    26. novembar 2018 | 16:37

    Bravo Jasmine. Tako se zena cijeni i postuje. Svaka ti cast,i sve vam najbolje zelim u zivotu i poslu. Pozdrav !!

  • Nepromsiljeni Potez

    26. novembar 2018 | 17:49

    Ovaj decko je gospodin, pa svidjalo se to nekome ili ne!

  • Deff

    26. novembar 2018 | 16:29

    Vjek Vjekova Amin... tako se zena postuje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA