Progovorila kućna pomoćnica koja je godinama radila kod Lepe Brene: Jednu stvar joj nikada neće zaboraviti!

  • 15
Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

Kućna pomoćnica koja je godinama bila zaposlena u domu Lepe Brene na Bežanijskoj kosi oglasila se i progovorila o godinama koje je provela u vili Živojinovića.

Kako kaže, revoltirana je pričama da je Brena cicija, pa je otkrila šta je ona doživljavala od folk zvezde.

Verujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici ista kao prema svojoj - počela je priču žena koja nije želela da se spominje njeno ime.

- Kad god bih završila sa poslom i krenula kući ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše... Nije htela ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje ćerke i davala nam odeću za sve prilike - nastavila je priču nekadašnja kućna pomoćnica Lepe Brene za Scandal.

Nekadašnja Brenina pomoćnica sve najbolje ima da kaže o folk zvezdi, Foto: Nikola Tomić

- Zahvaljujući njoj, moja deca su završila fakultete - zaključila je ova žena, dodajući da bi i dalje radila kod nje da nije ostarila.

VIDEO: Lepa Brena otkrila kako je izgledalo njeno prvo pijanstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    27. novembar 2018 | 11:09

    Svaka čast!

  • DARKO 100%

    27. novembar 2018 | 10:43

    Tvoje oglasavanje vredi pola pola -pola,pola ce se sloziti a pola nece,verodostojnost iskaza mora potvrdi bar jos njih desetak

  • Margit

    27. novembar 2018 | 12:20

    Radila sam na kardiologiji u Novom Sadu gde je dosla Brenina majka,toliko njih dve lice da nisam morala ni da pitam.Skromna zena,fina,divnih manira,dok je cekala kod doktora sedela je u prostoriji gde sam joj uradilaEKG pricale smo,pricala je o Breninim pocecima i sve ostalo tako da nije ni cudo sto je Brena ostala fina osoba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA