Nakon skupocenog sata Ceca poklonila Bogdani još jedan luksuzni poklon!

Folk zvezda častiće i njenog sina Veljka, ali i ćerku Anastasiju

  • 8
Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić Foto: ATA Images/Nikola Tomić/Instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović oduševljena je budućom snajkom Bogdanom Rodić, koji je njen sin Veljko Ražnatović verio pre tri nedelje u Titelu. Podsetimo, Veljkova verenica je tada osim verenički prsten, koji se procenjuje na 10.000 evra, dobila i skupoceni sat.

Ceca je odlučila da Bogdanu i Veljka časti jednim lepim putovanjem, koji će njih dvoje definitivno pamtiti do kraja života.

- Vodim ih sve u Meksiko! 3. i 4. januara nastupam u Kaknkunu i idemo svi zajedno. Želja mi je da ih častim jednim lepim putovanjem i da prve januarske hladne dane provedemo u tropskom raju. Biće nam super - rekla je Ceca , koja će pored Bogdane i Veljka voditi i ćerku Anastasiju.

Folk zvezda je otkrila da se odlično slaže sa Bogdanom.

- Bogdana kod nas živi dva meseca, sjajno funkcionišemo i slažemo se. Slobodno mogu da kažem da sam pored Anastasije dobila i drugu ćerku - rekla je Ceca.

VIDEO: Ceca otkrila da li će Bogdana nositi njenu venčanicu:

VIDEO: Veljko Ražnatović verio devojku prstenom od 10.000 evra:

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peda

    27. novembar 2018 | 12:50

    A, neko leba nema

  • buba

    28. novembar 2018 | 09:09

    Kao prvo neko ko je napisao da prsten vredi 10.000 evra uopste se ne razume u zlato.Ipak je kriza u nasoj zemlji i ko kupuje zlato "uopste".Ovaj prsten sa malim safirom ne kosta vise od 1000 e maksimum 1500 e ako se uzmu jos i beogradske veze kod zlatara izadje jako jeftino.Ne pisite dzabe gluposti

  • Jelena

    2. decembar 2018 | 00:34

    Zasto ste toliko ljubimorni!!!Zena zaista radi i posteno zaradi i moze da kupi sta hoce i kome hoce!Hvala Bogu sto je tako,ne treba da zavidimo ako mi to ne mozemo!Bravo Ceco!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA