≫ 

"Htela sam da napustim pevanje, ali su njegove reči sve promenile" Ceca otkrila šta joj je Arkan rekao kad je želela da batali karijeru

- Sve dok je bio živ Željko je mnogo uticao na moju karijeru: na spotove, na to šta ću obući... Insistirao je da se oblačim seksepilno - kaže Ceca

  • 0
Ceca i Arkan, Foto: Vican Vicanović / Privatna arhiva Jovana Milivojević

Ceca Ražnatović često je govorila o tome koliko je njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan uticao na njenu karijeru i ličnost, a sada je ispričala i kako je reagovao kada mu je jednom prilikom rekla da više ne želi da se bavi pevanjem.

Kako kaže, Arkan joj je sa svega nekoliko reči promenio stav koji je tada imala.

- Imala sam te fiks ideje kada sam se udala za Željka. Mladost-ludost, imala sam 20 godina i sad, kao, ja sam nešto odlučila u svom životu. I, ja kažem njemu: "Znaš, ja bih sada da ostavim svoju karijeru..." - to je bilo posle "Kukavice", "...i da budem tebi supruga, da budem majka..." Sva sam se udubila u tu svoju blesavu teoriju i želju! I on me čovek gleda ovako, prekrsti ruke i gleda me i kaže: "Stvarno?! I ti si to čvrsto odlučila?" Ja kažem: "Da!", sva presrećna, puna sebe... A on mi kaže: "Molim te, saberi se" - prisetila se Ceca koja je ponovila da je upravo Željko bio taj koji ju je savetovao da se oblači seksepilno.

- Sve dok je bio živ Željko je mnogo uticao na moju karijeru: na spotove, na to šta ću obući... Insistirao je da se oblačim seksepilno, negde sam se i protivila. "Ti si mlada i scena trpi sve, moraš da budeš slobodna na bini!", i ja sam ga naravno slušala jer sam bila mlađa - objasnila je u razgovoru za Exkluziv.

VIDEO: Ceca otkrila da li će Bogdana nositi njenu venčanicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA