≫ 

Pre nekoliko meseci je htela da se vrati na scenu, a onda joj se desio zdravstveni problem: Zvezda Granda otkrila kroz šta prolazi!

- Kad radim, kad su emisije to bude tada, ali sada imam neku terapiju, pa je sve konačno bolje - kaže Ivana

  • 3
Ivana Pavković, Foto: Marko Jovanović

Ivana Pavković, jedan od najboljih ženskih vokala iz takmičenja "Zvezde Granda", pre nekoliko meseci želela je da se vrati na scenu.

Međutim, zdravstveni problem sprečio ju je u tome, a pevačica je sada priznala i o čemu je reč

- Desilo mi se nešto zdravstveno... Ništa opasno po život i preterano strašno, ali neprijatno i smeta mi u poslu. Imam problem sa alergijom, neka koprivnjača koja mi izlazi od vrućine, šminke... Kad radim, kad su emisije to bude tada, ali sada imam neku terapiju, pa je sve konačno bolje pa mogu da se posvetim svim tim pesmama i svemu što sam planirala - rekla je Ivana.

Ipak, iako je sada sve konačno krenulo na bolje, istina je da je u poslednjih godinu dana preživela pravu dramu.

Ivana Pavković i Petar Mitić, Foto: Vladimir Milovanović

- Priznajem da sam strahovala, ali sam imala podršku porodice, koja mi je bila vetar u leđa i jednostavno nisam dala sebi da posustanem u bilo kom momentu. Bila sam loše dok nisam našla dobrog lekara, koji mi je takođe sve vreme velika podrška i ovaj zdravstveni problem koji imam i dalje, nije opasan i večan, ali je neprijatan i treba vremena i strpljenja - rekla je Ivana pre izvesnog vremena.

- Bili su neki teški periodi. Nekada me prosto sve stigne pa se isplačem, ali i u tim trenucima sam se trudila da se uzdignem i da ostanem pozitivna. U tim trenucima mi je neizmerno značila Petrova podrška. Zajedno smo u svemu ovome i tu smo jedno drugo da podignemo kada jedan padne - izjavila je Pavkovićeva.

VIDEO: Slobina mama prvi put posle Zadruge o Kiji i Luni: Samo neka mi podari unuče!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA