≫ 

Dragana Mirković progovorila o druženju sa Van Damom, pa otkrila koji njen hit glumac obožava! (VIDEO)

Ekipa portala Telegraf.rs popričala je sa folk zvezdom o poznanstvu sa legendarnim glumcem

  • 5

Pevačicu Draganu Mirković zatekli smo na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije, a sa folk zvezdom popričali smo o brojnim stvarima. Budući da se folk zvezda poznaje sa legendarnim glumcem Žanom Klodom Van Damom, pitali smo je da nam otkrije koju njenu pesmu popularni snagator voli.

- (Pesma) "Jedini". Još kada je čuo priču... Bio je oduševljen... Nisam ja njemu puštala celu diskografiju, sigurno nije preslušao čitavu moju diskografiju. Ali, na primer, tih poslednjih par albuma je preslušao i mnogo mu se dopadaju balade i brze stvari moje, ali nekako je osetio emociju neverovatnu u pesmi "Jedini". Onda kada sam mu rekla da je posvećena Toniju, odnosno našoj ljubavi, za desetogodišnjicu braka, on je bio oduševljen - rekla je Dragana.

Šta je Dragana Mirković rekla o Van Damu, da li bi s njom glumio u nekom filmu, kao i društvenim mrežama, koncertima, obožavateljima, pogledajte na snimku na početku teksta.

Poslušajte pesmu "Jedini":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA