Linda ušla u Parove, ispričala kako su joj lopovi ukrali celu ušteđevinu, a jedan detalj je posebno rastužio takmičare

Branka Pavlović, poznatija kao Linda iz Pečenjevce, otvorila je dušu

  • 16

Branka Pavlović, koji znamo kao Lindu iz Pečenjevče, ušla je u "Parove". Čim se smestila, ona je ostalim takmičarima pričala o tome kako je išla u "Lidl" i kako se borila da uzme pile u tom prehrambenom lancu.

- Otišla sam u nadi da ću da osvojim poklone,međutim, dogodilo se nešto drugačije. Kad je krenuo haos, ljudi ssu preskakali jedni preko drugih, kolica preko kolica. Uspela sam da uzmem tri pileta, koja su koštala 120 dinara. Kasnije sam ih slatko pojela, koliko sam se borila za njih - rekla je Branka.

Linda je takmičarima otkrila da je bila i opljačkana.

- Lopov mi je ušao kroz prozor, ukrali su mi 200.000 dinara, celu ušteđevinu od poloprivrede i dragocene stvari - rekla je ona.

Branka Pavlović, poznatija kao Linda iz Pečenjevce Printskrin: TV Pink

A jedan detalj iz njenog života rasutžio je učesnike "Parova".

- Udovica sam, sama sam već godinama. Sama podižem decu i borim se sama. Bavim se poljoprivredom i vodim jedna običan život na selu... - rekla je ona.

VIDEO: Ekskluzivno! Linda pred ulazak u Parove za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mnmnzs

    1. decembar 2018 | 07:53

    Ne pratim rijalite ne zanima ne to. Ali iskreno da kazem ako svi mogu da ulaze i imaju pare od zadruge paroca itd, zasto nebi ova jadna zena sa sela? Znam sta je selo i raditi na selu jer i ja zivim na selu i radim sve te poslove. Vidim joj vene na rukama to govori koliko je namucena. Kada mogu ove silikonuse neka i ona uzme neki dinar. Zelim joj srecu

  • Daca

    1. decembar 2018 | 06:54

    Ustaje u 4 sata i ceka u redu jos toliko da bi kupila pile od 120 din,a u steku ima 200 000 din.I vrhunac je da zivi na selu i da sama moze sa uzgaja pilice,koji ce sigurno biti zdraviji!Mi smo stvarno lud narod😢

  • djole

    1. decembar 2018 | 09:24

    Gde mi zivimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA