≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Divlji se*s u "Vojnoj akademiji"! Žestoka akcija u krevetu zakucala gledaoce za male ekrane (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marijine gole grudi su u ovim vrelim scenama "Vojne akademije" u prvom planu

  • 10
Vučić Perović/ Printskrin: RTS

Glumci Marija Vicković i Vučić Perović bili su glavne zvezde eksplicitne scene "Vojne akademije" koja je mnoge iznenadila, a njih vinula u sam vrh popularnosti, kao i brojne glumce pre njih.

Četvrta sezona serije potpuno je drugačija od prve, koja je počela sa emitovanjem 2012. godine. Prati priču budućih vojnika i oficira, ali akcenat nije na njihovom školovanju i usavršavanju, već na njihovom ljubavnom životu.

Marija Vicković/ Printskrin: RTS

Marija Vicković igra Riju, kafansku pevačicu, dok vojnika znatno mlađeg od nje, Bogoljuba Bugija Jankovića, igra Vučić Perović.

Njih dvoje nisu dugo čekali do seksa. Upoznali su se tako što je on spasio njenog sina od utapanja, a posle nekoliko dana došlo je do zaljubljivanja, a ubrzo i seksa.

Scene seksa u "Vojnoj akademiji"/ Printskrin: RTS

Eksplicitne scene u seriji prikazane su vrlo realno, a Marijine gole grudi su u prvom planu. Cenzure nije bilo, a mnogi su zbog osvrta na prvu sezonu serije bili razočarani, jer se u ovoj sezoni sve vrti oko lake zabave.


Scene seksa u "Vojnoj akademiji"/ Printskrin: RTS

Ipak, gledanost ruši rekorde, a scene seksa glumci su odglumili više nego odlično.

Marija Vicković i Vučić Perović u vrelim scenama/ Printskrin: RTS

Pre njihovog, dogodio se još jedan seks u "Vojnoj akademiji", između Đorđa Stojkovića koji igra Gruju Golijanina i radnice u mesari, što je izazvalo burne reakcije javnosti, s obzirom na termin emitovanja ovakvog materijala - subotom od 20.05 časova.

Scene seksa u "Vojnoj akademiji"/ Printskrin: RTS
Scene seksa u "Vojnoj akademiji"/ Printskrin: RTS

A ovako je to izgledalo u "Korenima" - Žestoke scene seksa Đorđa Katića o kojima će Srbija pričati, ali u krevetu sa njim nije Simka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. decembar 2018 | 11:29

    Nedeljom u 20h su koreni a subotom u 20h je vojna akademija. I kako je sad to scena seksa iz korena umetnost a ovo je prostakluk ajde malo Srbi budite realni.

  • Vota

    3. decembar 2018 | 12:29

    U Senkama nad Balkanom ima scena seksa u kojoj kicic usred seksa nozem prereze vrat devojci.Krv lije na sve strane a ja gledam sa porodicom ponos rtsa,majka snaja dve unuke unuk prebacim zadrugu i svi odahnemo.Tamo seks Kija i Filip toliko perverzan da se evo vec godinu nagadja da li ga je bilo ili ne.

  • rodjak

    3. decembar 2018 | 14:48

    Ovo nije videlo seksa a kamoli divljeg!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA