Glavni doktor Darka Lazića otkrio u kakvom je pevač zaista stanju: Evo kako se ponaša prema lekarima i koje terapije ga čekaju (FOTO)

- Vrlo smo zadovoljni Darkovim ponašanjem, on je fenomenalan pacijent. Nije zahtevan, disciplinovan je i sve što se traži od njega i porodice oni urade. On se trudi maksimalno, daje sve od sebe i, generalno, vrlo su kulturni i on i njegovi - kaže za Telegraf Darkov glavni lekar

  • 12
Darko Lazić u Selters banji, Foto: Telegraf

Darko Lazić u ponedeljak, 3. decembra, dao nam je ekskluzivni video-intervju u Selters banji u kojoj je od 29. novembra (video pogledajte OVDE), a doktor koji vodi Darkovo lečenje za Telegraf je otkrio kakvo je zaista njegovo stanje, te kako se Lazić ponaša prema zdravstvenim radnicima.

Kako kaže specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Miloš Z. Poleksić, njegove kolege su nakon Darkove nesreće odradile odličan posao.

- Kolege iz KBC Zemun i ortopedi sa Banjice su odradili fenomenalan posao. Njegovo opšte stanje je stabilizovano i ugrađena je endoproteza desnog kuka. U kakvom je stanju bio, sada je fenomenalno! - počeo je Poleksić.

Doktor Poleksić kaže da veruje u Darkov potpuni oporavak, Foto: Dragana Jankovic

- Što se tiče samog Darka, tek je započeta rehabilitacija u našoj ustanovi. Preko vikenda smo ga vertikalizovali u pilot hodalici tako da sada može da odlazi na vežbe. Za početak to su kineziterapija, određena elektorterapija i radna terapija. Kako se njegovo stanje bude poboljšavalo, uvešćemo i druge vidove lečenja. Ono što mogu da kažem jeste da ga spremamo za hod na štakama - kaze doktor i dodaje da je Lazić veoma poslušan.

Doktor Miloš Poleksić trenutno vodi Darkovo lečenje, Foto: Dragana Jankovic

- Vrlo smo zadovoljni Darkovim ponašanjem, on je fenomenalan pacijent. Nije zahtevan, disciplinovan je i sve što se traži od njega i porodice oni urade. On se trudi maksimalno, daje sve od sebe i, generalno, vrlo su kulturni i on i njegovi. Terapije će biti veoma uspešne, ali neću da pricam o prognozi. Moramo da vidimo kako će da napreduje sam njegov oporavak. O Darku se vodi maksimalno računa. Uključeni su svi nasi konsultanti, internista, neurolog, opšti hirurg. Rade se redovno laboratorijske analize i pretrage i ništa se ne prepušta slučaju - zaključio je za Telegraf specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, doktor Miloš Z. Poleksić.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leposava

    3. decembar 2018 | 16:01

    Ovo je zaista bruka i sramota za ovu državu.Ja sam kod ovog fizijatra čekala godinu dana na prijem,vukla raznorazne veze i vezice i opet nisam dočekala da me on leči već su me smestili kod neke isfrustrirane starije doktorke u toj banji.Znači kod njega se samo leči “elita” ovog naroda a mi obični smrtnici da dobijamo bilo koga.

  • Chicago

    3. decembar 2018 | 14:50

    Da li tako radite i za ostale pacijente???

  • Zona sumraka

    3. decembar 2018 | 14:59

    Kako to kad nema zdravstveno ? A da znam, Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA