≫ 

"Došla sam iz provincije, navikla sam da se borim!" Milica Pavlović otkrila odakle crpi energiju za sve što radi i zašto je Ana Bekuta ozbiljan car! (VIDEO)

- Iz temperamentnog sam kraja i kao takva, kako sam došla iz provincije u ovaj veliki grad, navikla sam da se borim, ali se borim pošteno i želim da moj rad govori za mene, da mi niko ne otvara vrata, nego da sva vrata otvaram sama i da, kad se okrenem, kažem "Da, ja stojim iza ovoga!" - kaže Pavlovićeva

  • 7

Milica Pavlović nedeljama unazad radi na novom albumu, a ovi dani ispunjeni su joj time što snima spotove za nove pesme.

Kako kaže, na albumu će se naći osam novih pesama, za svih osam snima spotove, a iako joj to predstavlja zadovoljstvo - nije nimalo lako.

- Za ženu je ovo jako težak posao, a onda bih dodala - za duplu lavicu još teži. Kao takva sam navikla da sve bude perfektno, navikla sam publiku da bude perfektno i sebi zadajem zadatke koji su teški za jednu ženu da sama radim na svemu tome. Ali, to sam ja - kaže Milica i otkriva odakle crpi energiju za sve što radi.

Milica Pavlović, Foto: Marko Jovanović

- Iz temperamentnog sam kraja i kao takva, kako sam došla iz provincije u ovaj veliki grad, navikla sam da se borim, ali se borim pošteno i želim da moj rad govori za mene, da mi niko ne otvara vrata, nego da sa vrata otvaram sama i da, kad se okrenem, kažem "Da, ja stojim iza ovoga!" - kaže Pavlovićeva.

Kompletan intervju u kojem priča iskreno o novom albumu, kao i o Ani Bekuti i nekoliko starijih koleginica, pogledajte u našem videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    3. decembar 2018 | 16:49

    Da dosla si iz provincije !! Pokusavas da sakrijes na...glasak.i dobro ti to ide !!! To koliko se "sama" boris govori i ovaj tekst.kao i mnogi da sad ! Svakih par dana procitam gde si bila.sta si radila.intervju itd...nit si zvezda.nit si nesto harizmaticna.nit si zasluzila takav tretman.. tvoju pesmu ne znam ni jednu ..nema tu hita !!to govori da te neko "gura" gde god moze !! Ova zemlja ima bar..1000 pevaca koji snimaju nesto..veruj mi da ti nisi ni pedalj kvalitetnija od bilo kog od njih...

  • Rasa

    3. decembar 2018 | 17:41

    U Srbiji se uspeh ne prasta. Po komentarima se da zakljuciti.

  • Bgd

    3. decembar 2018 | 17:12

    Vidi se. To se ne moze sakriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA