≫ 

"Rekao mi je da sam neuspeli abortus!" Pevačica progovorila o skandaloznim pretećim porukama koje joj je slao bivši muž Andreane Čekić!

- Danas me zvao njen muž da mi preti... Očitala sam mu bukvicu! Svašta mi je rekao - ispričala je Dušica Grabović

  • 3

Nakon što se u medijima pojavila informacija da se bivši suprug Andreane Čekić, klavijaturista Ivan Mijadinović udvarao njenoj koleginici, Dušica Grabović je otkrila kakve je preteće poruke dobila od njega. 

Andreana se od supruga razvela posle dve i po godine braka, a razvod je najviše podstaklo njegovo dopisivanje sa drugim devojkama.

- Ivan je slao poruke Dušici koja ga je odbila, ali on je letos ponovo počeo da je uznemirava na društvenoj mreži Instagram. Ona mu nije odgovarala, ali za sve je saznala Andreana Čekić, i to od kuma Darka Lazića, kome se Dušica poverila. To je navodno bila kap koja je prelila čašu, pa je Andreana pokrenenula postupak za razvod braka - ispričao je izvor za Svet, a to je potvrdila i Dušica.

Dušica Grabović/ Foto: Nikola Tomić

- Tačno je da smo se zajedno zadesile u šminkernici, Andreana me je gledala s visine, a iz kog razloga, ne znam. Ja sa njenim Ivanom nisam imala ništa, čovek me ne zanima, ali ne razumem koleginice koje spavaju sa svojim muzičarima. Nije ona jedina, to se dešava često. Mora da postoji neka distanca, a ja je imam - rekla je Dušica, koja je sada progovorila i o navodnim pretećim porukama koje je dobila

- Danas me zvao njen muž da mi preti... Očitala sam mu bukvicu! Svašta mi je rekao, da sam neuspeli abortus i tako dalje. Vidi se ko je pravljen iz ljubavi, a kome se omaklo, tako da - ja sam pravljena iz ljubavi - izjavila je pevačica za emisiju "Ekskluzivno".

- Ja volim Andreanu Čekić kao koleginicu i poštujem njen rad, ne družim se sa njom. Ne interesuju me ni ona ni on kao bračni par, ja znam koga ću da razvedem. (šalim se) O Andreani sve najbolje. Ja sam odbila njenog muža, treba da mi se zahvali. Mnoge su ga prihvatile, ja ne - dodala je.

Andreana Čekić se razvela posle dve i po godine braka/ Foto: Nikola Tomić

A sadržaj navodne poruke koju je Dušica dobila od bivšeg muža Andreane Čekić je sledeći:

- Pokušaću da ti objasnim neke stvari prilično kulturno, iako znam da ćeš ti to slabo ukapirati, pošto je tvoja inteligencija kao i u ćurana. Nikada više nemoj da uzimaš mene u usta, ili moju suprugu, ti i tebi slične koje ste sišle s ku*ca, pošto je to jedina stvar koju znaš u životu i uzela si mikrofon da bi nešto u životu napravila. Pravi, ali nemoj na našim leđima, jer ja tebe ne uzimam u usta. Prošle godine ti ništa nisam rekao, sad ti kažem - ti nemaš prava komentarisati ničiji brak ili situaciju, jer nemaš pojma o životu, osim - naveo sam ti gore već šta. Sjaši s mene, ženski neuspeli abortusu, ovo je poslednji put da sam ti napisao bilo šta ili ti se obratio. Zaobiđi me maksimalno, ne za*ebavaj se sa mnom, najlepše te molim - stajalo je u navodnoj Ivanovoj poruci, a objavljeno je u emisiji "Ekskluzivno".

VIDEO: Andreana je svakodnevno bila u poseti svom kumu dok je ležao u KBC Zemun: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve se zna

    4. decembar 2018 | 15:34

    Ovo ne liči na pretnju već na kulturnu molbu da mu se ne meša u život kao što stalno radi kako bi bila primećena.

  • OdakleSiSele

    4. decembar 2018 | 15:59

    Dusica Grbovic? Odakle sve ispadaju ove pevacice velike estradne zvezde???

  • bušilovac

    6. decembar 2018 | 08:14

    Ovu poruku Ivan paracinac nije pisao sam, pomagao mu neko sigurno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA