≫ 

Karleuša mi dušu vadi, Lukas je dileja! Marina Tucaković se vratila poslu, pa otkrila nepoznate detalje saradnje sa najvećim zvezdama

- Sve manje sam tolerantna, pre svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pevači... Misle da su najpametniji - kaže Marina

  • 5
Marina Tucaković, Printskrin: Youtube/1tv.mk

Marina Tucaković prvi put se nakon borbe za teškom bolešću pred kamerama pojavila na jednoj makedonskoj televiziji, gde je pored privatnog života i potresnih detalja progovorila i o saradnji sa javnim ličnostima.

Kako je rekla, saradnja sa Acom Lukasom joj nikada ne pada teško.

- Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa ne zakera i ne zamera. On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja, a ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst. Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali, i dan danas se oni vole - rekla je Marina.

Aca Lukas, Foto: ATA Images

Tucakovićeva je spomenula i Jelenu Karleušu za koju kaže da nije toliko laka za saradnju.

- Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovetaju. U poslednje vreme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova. Ali opet i ona je nekako ubeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtevan kad se radi, uvek hoće nešto da menja - rekla je Marina iskreno, kao i obično.

Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

- Sve manje sam tolerantna, pre svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pevači... Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja - objasnila je Marina.

VIDEO: Jelena Karleuša u svom stilu: Ne znam ko je Vesna Dedić, a ni koju emisiju vodi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    5. decembar 2018 | 17:09

    Marina ,drago mi je da si se vratila svom poslu,hvala Bogu da si dobro,svi smo zeljno iscekivali lepe vesti👍👍

  • Goga

    5. decembar 2018 | 15:49

    Marina je podigla nivo njihovim pesmama zahvaljujući svojim tekstovima.Poslusajte Dojku Balasevica,taj čovek ispriča roman u jednoj pesmi.

  • Licemerka

    5. decembar 2018 | 17:36

    A Karleuša 🎤 kao peva? 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA