≫ 

"Položio je ispit": Danica i Lazar Ristovski nakon premijere filma "Kralj Petar I" progovorili koliko su ponosni na sina, reditelja Petra Ristovskog (VIDEO)

- Pre svega sam presrećna što smo mi deo Petrove umetničke biografije - počela je sa pričom Danica Ristovski

  • 2

5. decembra, u "Sava centru" održana je premijera filma "Kralj Petar I" reditelja Petra Ristovskog, u kojem su glavne uloge igrali njegovi roditelji, Danica (koja je igrala lik Makrene) i Lazar Ristovski (koji je igrao lika kralja Petra I Karađorđevića). Poznati bračni par je nakon održane projekcije podelio utiske sa novinarskim ekipama, gde je bila i ekipa portala Telegraf.rs.

Lazar Ristovski, koji je na premijeri nosio vojničku uniformu, rekao je da je presrećan kako je sve ispalo.

- Videli ste, kada ljudi ustanu na kraju, to je valjda znak nekog uspeha i poštovanja i svega, i to je znak da nismo uzaludno radili ovako veliki posao - rekao je poznati glumac, a onda je otkrio šta sve ovo za njega znači lično:

- Moj sin je reditelj, Danica je glumila glavnu žensku ulogu. Ovakav uspeh na svim poljima, šta može čovek da traži posle svega ovoga - istakao je Lazar Ristovski, koji je priznao da je njegov sin, reditelj ovog ostvarenja, davao njemu instrukcije, a ne obrnuto.

Danica i Lazar RIstovski na premijeri filma "Kralj Petar I" Foto. ATA Images

Ushićenje nije krila ni glumica Danica Ristovski, majka reditelja Petra Ristovskog.

- Pre svega sam presrećna što smo mi deo Petrove umetničke biografije, i mislim da to s nama s pravom pripada, jer smo mi kao njegovi roditelji nemu usadili ljubav prema umetnosti, on je odabrao da to bude film. Odrastao je u društvu klasika, dobrih roditelja, puna ljubavi, odrastao je uz dobre filmove, evo i sam je, ja sam sigurna, položio ispit - rekla je Danica, koja je navela da je zahvaljući radom sa Petrom postala još bolja glumica.

Intervju sa talentovanim Ivanom Vujićem (11), koji je oduševio publiku u filmu "Kralj Petar I", možete pročitati klikom OVDE.

Kompletan intervju sa Danicom i Lazarom Ristovskim pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda_Rajko

    6. decembar 2018 | 18:50

    Jel mu i strina i stric igraju u filmu ???

  • Јелена

    7. decembar 2018 | 10:33

    А на премијери све другови чланови...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA