≫ 

"Pričali smo o drogiranju..." Darkova majka otkrila šta joj je pevač rekao o korišćenju narkotika i koje stvari joj je čvrsto obećao!

- Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega... - kaže Darkova majka

  • 6
Darko Lazić u banji Selters, Foto: Telegraf

Darko Lazić od 29. novembra nalazi se u banji Selters, gde svakodnevno ima terapije koje će mu pomoći da ponovo normalno hoda, nakon stavične saobraćajne nesreće koju je imao 23. oktobra na putu Subotište-Brestač.

Kako smo ranije pisali, Darko je tokom boravka u KBC Zemun, gde je proveo 36 dana, upao u apstinencijalnu krizu zbog narkotika i alkohola, a 30. novembra objavili smo da su mu u banji Selters lekari ugradili blokator protiv protiv droge i alkohola, implantat naltreksona, koji se ugrađuje pod kožu, tačnije ispod stomaka.

Darkova majka Branka sada je prokomentarisala ovo, ali ona tvrdi da su njoj lekari rekli da njen sin nije imao krizu.

- Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala lekare. Rekla sam im: "Hoću da znam istinu, to je moje dete." I lekari su mi potvrdili da nije imao apstinentsku krizu. Tačno je da je bio veoma nervozan, jer je trpeo jake bolove, i tačno je da je zbog toga morao da dobija jake lekove. I sada ima bolove, a najviše ga muče nožni prsti na desnoj nozi, jer ih je nagnječio u udesu - kaže Branka.

Darko sa majkom dok je ležao u KBC Zemun, Foto: Instagram/milanbranka

Kako otkriva, Darko ne želi da priča o tome šta se dogodilo neposredno pre nesreće.

- Malo više izbegava tu temu. Kada počnemo da mu pričamo, on samo kaže: "Nemojte sada o tome, sve ću saznati kasnije." Eto, sam je rekao da ga je ovo opametilo i da je shvatio šta je uradio. Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega... Pričali smo i o navodnom drogiranju i mogu da vam kažem da Darko to sigurno ne koristi. To jednostavno nije istina - priča Branka i  iznosi svoj stav na temu zbog čega se Lazić povezuje sa narkoticima.

- Jedino možda zbog onog snimka kada je imao 18 godina, onda kada je pobedio na "Zvezdama Granda", to jeste tako... Vidi se i na snimku, ali ovo što se sada pisalo da je krizirao u bolnici, to ništa nije tačno - objašnjava Branka, aludirajući na snimak na kojem se vidi kako Darko šmrče belo.

Inače, Branka kaže da se Darko ne seća nesreće, te da veruju da će otići kući za praznike.

- Darko je svakim danom sve bolje i bolje i hvala bogu što se ne seća kako se nesreća dogodila. Ispričali smo mu da su ga komšije našle i da su zvale Hitnu pomoć. Kada su Marina i Darkov tata stigli, Hitna pomoć je već bila tamo - kaže Branka.

Darko sa trudnom devojkom Marinom u banji Selters, Printskrin: Instagram/gagicmarina

- Nadamo se da će do Nove godine stati na štake i da će otići malo kući za praznike. Lekari iz „Seltersa“ su optimistični i nadaju se da će naš Darko za 36 dana da bude kao nov, kao da se ništa nije desilo. Baš ga je ovde posetio jedan čovek, malo stariji od njega, koji je u septembru doživeo istu stvar kao i Darko. Sada je kao nov, lepo govori i hoda, kao da mu se ništa nije desilo. Da kucnem u drvo, rebra su mu dobro zarasla, nekoliko puta je stao na levu nogu, a na desnu još ne sme, zbog kuka. Za to će morati da prođe još vremena - priča Branka.

Inače, psiholog priprema Darkovu ćerku Lorenu za susret sa ocem, ali do susreta neće doći dok Lazić ne dođe kući.

- Iskreno da vam kažem, nisam u kontaktu sa Anom. Promenila je broj telefona, ne znam iz kojeg razloga. Ali, Darko se pre neko veče čuo sa njom i Lorenom i pričali su i gledali se preko Vibera. Lorena još ništa ne zna i niko iz naše cele familije ne bi želelo da ona to sazna. Njoj bi bilo dovoljno da vidi tatu i da shvati da nešto nije u redu, ali pošto ima samo četiri godine, ne bi mogla da razume. Mislim da bi to bilo potresno za nju i zbog toga ne želimo da joj kažemo - priča Branka.

Darko sa ćerkicom Lorenom, i sa bivšom Anom Sević, Foto: Marko Jovanović

Na pitanje ko je njoj dao najviše snage u najtežim trenucima, Darkova majka nije imala snage da da odgovor.

- Ne bih da pričam o tome, jer odmah počnem da plačem. Sama sebe sam hrabrila da njemu ne može ništa da se desi, da će izdržati, da će se oporaviti... Ali nećemo o tome - završava Branka.

VIDEO:Prvi video-intervju Darka Lazića nakon stravične nesreće, evo kako zvuči nakon borbe za život

VIDEO: Ekskluzivno! Darko Lazić pušten iz bolnice, poručio: Ide na bolje!

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišmaš

    8. decembar 2018 | 10:03

    Jao jadna ženo, majko progledaj dok je još vreme, znam da nije lako ali zavaravati i lagati sam sebe je najgora varijanta u ovakvim situacijama

  • Miki

    8. decembar 2018 | 10:50

    Zena laze samu sebe

  • Vlada

    8. decembar 2018 | 09:57

    Moze on da tvrdi koliko god hoce dosta puta sam ga i video na nastupima i znam da je koristio narkotike. Sta sad tacnije to ne mogu reci tako da to nije istina. Ali nije ni bitno bitno je da se oporavi i bude opet sve kako treba. I da povuce pouku iz ovoga sve i da se kloni loseg drustva. Sve najbolje jos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA