Dobila je ćerku sa biznismenom koji se nikad ne pojavljuje u javnosti, a sad je lepa Ivana stigla u Beograd i objavila neodoljivu sliku naslednice (FOTO)

Ivana sa detetom sada uživa u srpskoj prestonici, a sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama podelila je fotografiju naslednice iz porodičnog doma u Srbiji

  • 6
Ivana Kukrić, Foto: Instagram/ivanakukric

Bivša manekenka Ivana Kukrić (38) koja već godinama živi u Los Anđelesu sa crnogorskim biznismenom kojeg vešto krije od medija, stigla je u Beograd.

Ovaj put Ivana je u Srbiju došla sa svojim prvim detetom, ćerkicom koju je na svet donela 1. novembra 2018. godine, a koju je vrlo brzo ponosno pokazala na Instgaramu.

Ivana sa detetom sada uživa u srpskoj prestonici, a sa prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama podelila je fotografiju naslednice iz porodičnog doma u Srbiji.

Ovako Ivana sa ćerkom uživa u Beogradu, Foto: Instagram/ivanakukric

Podsetimo, Ivana je nedavno govorila o svom odnosu sa partnerom, rekavši da zajedno posluju i da uživaju u svakom trenutku.

Poslednjih pet godina počela sam da sarađujem sa svojim partenreom, a sada suprugom, koji se bavi građevinom. Tu sam se potpuno pronašla, u dizajnu enterijera - ispričala je Ivana koja je modelingom počela da se bavi sa samo 17 godina, a koja godinama unazad živi u Americi, na relaciji Njujork-Los Anđeles - rekla je Kukrićeva.

Ivana sa naslednicom, Foto: Instagram/ivanakukric

Ivana je 2004. godine kumovala na venčanju Jelene Karleuše i Bojana Karića, a svojevremeno je bila verena za Dragana TrišićaTrišu, koji je u martu 2018. godine ubijen u sačekuši ispred zgrade u Trgovačkoj ulici u Žarkovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    9. decembar 2018 | 13:31

    Baš čudno kako sve te manekenke, starlete, misice, dobijaju decu sa misterioznim i kontraverznim biznismenima, koji se ne pojavljuju u javnosti.

  • 911

    9. decembar 2018 | 13:36

    Koliko novca imas toliko si lep i zgodan...vazi za muskarce

  • Srle

    9. decembar 2018 | 13:42

    Jednostavno reči već oženjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA