≫ 

"Neće ovo trajati doveka!" Ana Kokić progovorila o udaljenosti od Nikole Rađena, pa priznala da ga neko vreme neće posećivati

- Kako je, tako je, trenutno. Tačnije, tako mora da bude. Biće drugačije uskoro, ali to najbolje on zna - priča Kokićeva

  • 6
Ana i Nikola u braku su od 2008. godine, Foto: A. Nalbantjan

Ana Kokić i Nikola Rađen više puta tokom braka bili su razdvojeni na duži vremenski period, a takva situacija je i trenutno pošto Nikola igra za vaterpolo klub Dinamo u Moskvi.

Ipak, Ana kaže da veruje da to neće biti tako zauvek, ali da nije ona ta koja odlučuje.

- To da smo razdvojeni je postalo svakodnevica, ali neće to trajati doveka - kaže Ana koja je ukratko objasnila kako Nikola podnosi razdvojenost od porodice.

- Kako je, tako je, trenutno. Tačnije, tako mora da bude. Biće drugačije uskoro, ali to najbolje on zna - priča Kokićeva.

Ana i Nikola više puta živeli su na različitim adresama, Foto: A. Nalbantjan

Kako kaže, sada je posvećena školovanju ćerki, pa zbgo toga do praznika neće putovati u Moskvu kod supruga.

- Posle Nove godine tek idemo u Moskvu. Pošto se bliži kraj polugodišta, moramo da učimo dosta, sad sam posvećena tome u potpunosti. Imam i dosta posla, hvala Bogu, tako da ćemo kod Nikole otputovati tek posle praznika - zaključuje Ana.

Nikola Rađen, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Ana i Nikola građanski brak sklopili su 19. oktobra 2008. godine, skoro dve nedelje nakon crkvenog venčanja, u luksuznom ambijentu Vile Jelena na Dedinju. Ana je tada bila u drugom stanju.

VIDEO: Nikola Rađen - titula sa Zvezdom vrednija mu je od one sa Srbijom

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA