≫ 

Preminula žena Bore Drljače: Rada izgubila bitku sa opakom bolešću

Rada se borila sa karcinomom dojke, pre 6 godina je operisana, ali bolest joj se nažalost vratila

  • 2
Bora Drljača, Foto: Nikola Tomić

Nevenčana supruga pevača Bore Drljače, Rada, preminula je sinoć u Beogradu.

Rada nije uspela da se izbori sa opakom bolešću, a ovu vest saopštio nam je Era Ojdanić u ponedeljak poslepodne, nakon što se čuo sa Borom.

Eri je bilo sumnjivo što je na snimanje novogodišnjeg programa stigao pre Bore, a kada ga je pozvao Drljača mu je u suzama rekao da ne dolazi jer je Rada preminula.

Podsetimo, Rada se borila sa karcinomom dojke. Pre 6 godina Rada je operisana, ali bolest joj se vratila.

- Operisana sam 2012. godine, pa sam 2014. godine ponovo primala hemoterapiju. Prošle godine sam se opet razbolela, dobila metastazu na plućima i vratio se karcinom dojke. Bez obzira na sve, ne odustajem! Borim se! Prvo verujem u Boga, pa onda u samu sebe. Imam veliku Borinu podršku. Toliko sam ponosna na njega - rekla je Rada 2017. godine.

Rada i Bora, Foto: Facebook/Borislav Drljaca

Podsetimo, Bora je prvu ženu Vericu tragično izgubio. Izvršila je samoubistvo, a navodno nikada nije razjašnjeno zbog čega.

- I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim - rekao je Bora jednom prilikom.

- Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: "Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu." Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela "Jugoslavija", gde je inače išla da vežba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! - ispričao je Bora.

Bora je sa Radom bio srećan, što je uvek isticao, Printskrin: Telegraf NOW

- Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao - sa tugom je tada istakao Drljača.

- Verica je i dalje moja lepotica, i uvek nosim njenu sliku sa sobom. Brena kad ju je videla bez šminke, rekla je da u životu nije videla lepšu ženu. Redovno idem sa mojom sadašnjom partnerkom Radom kod nje na grob i nosimo joj cveće. Rada me čak i tera da idemo češće na groblje, zato je ona trenutno prava žena za mene.

VIDEO: Ekipa "Telegrafa" posetila je porodični dom Bore i njegove preminule supruge Rade i ovo je njihov poslednji snimak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    10. decembar 2018 | 16:55

    Baš mi je žao često sam ih viđala u kolima uvek zajedno, nek joj je laka zemlja, Bori saučešće!

  • plavi safir

    10. decembar 2018 | 16:33

    Saučešće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA