• 18

"Bože me sačuvaj svega ovoga!" Mira Škorić surovo o stanju na estradi, a jedna rečenica mnogima će brujati u ušima!

- Mogu da snimam nove pesme iz čistog zadovoljstva i ljubavi, ali zbog trendova nikada. Da ih nikada više ne snimim, imam iza sebe dovoljno da budem zadovoljna i mirna - kaže Mira

  • 18

Mira Škorić, Foto: A. Nalbantjan

Mira Škorić na estradnoj sceni toliko je dugo da ima potpuno pravo da je komentariše, a ovo što danas vidi i čemu svedoči nimalo joj se ne dopada.

Kako kaže, odbija da prihvati činjenicu da se danas svako ko se pojavi na estradi naziva njenim kolegom.

- Vrlo mlada sam ušla u ovaj svet. Krenula sam da pevam sa 16-17 godina i nije mi žao. Drago mi je što sam se rano osamostalila i sazrela sam pre vremena. Uvek kada se umorim i želim da se odmorim od posla, ja to i uradim. Odsutna sam, a opet me ima u poslu. Ozbiljni pevači mogu to sebi da priušte, a ovi instant pevači to ne mogu i nikada neće moći. Sramota je danas što se za svakog ko se pojavi kaže da je naš kolega, kad je poznato koliko je teško opstati i trajati - kaže Škorićeva i ističe da je duboko razočarana stanjem na estradnoj sceni.

Miri se ne dopada stanje na estradi, Foto: ATA Images

- Danas svako peva! Bože me sačuvaj svega ovoga što nam se dešava u poslednje vreme. Verujte da ne znam ni ko su ti ljudi, ni ko njih u ovom haosu i džungli naziva pevačima ili ne daj Bože kolegama. Pravi pevači kao što su Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Ana Bekuta ne moraju nikada više ništa da snime, niti da se pojavljuju bilo gde, opet će biti veličine i pravi primer šta zanimanje pevača predstavlja. Zasluženo su tu gde jesu. Ostavili su pečat i to je dovoljno. To važi i za mene. Mogu da snimam nove pesme iz čistog zadovoljstva i ljubavi, ali zbog trendova nikada. Da ih nikada više ne snimim, imam iza sebe dovoljno da budem zadovoljna i mirna - kaže Mira.

Ipak, kao i većina pevača, ni ona ne želi da imenuje one na koje misli.

- Neću da imenujem te instant pevače jer tog trenutka kada izustim njihova imena, to je velika, nezaslužena reklama za njih. Oni se sami pronalaze i sami znaju ko su i šta. Ja sam generacija Dragane Mirković i da ne nabrajam još ko je tu bio. Nas nije bilo mnogo i znalo se ko peva. Danas na scenu izlazi ko god hoće. Sve pod onom starom "Udri brigu na veselje"! Došli smo do situacije da ko god nema šta da radi i ne zna čime bi se bavio uzme da peva. Ali valjda će se i to jednog dana dovesti u red - zaključuje Mira.

VIDEO: Miroslav Ilić: Da li mi znači što je žena prisutna? Da li si normalan, pa naravno!

(Telegraf.rs/Alo)

Komentari

  • pametnica

    Mira ne ume da upakuje to sto hoce da kaze vec tresne iskreno i to joj kvari popularnost. ceca radi ruzne stvari ali ume da se pravi fina i narod glup i odusevljen u tome je cela prica.

  • joca

    Čitam komentare i za Miru i za Stoju. Mira je isfrustrirana, matora a Stoja kraljica, i ako obe skoro jednako traju. Svaka čast Stoji, ja je ne osporavam, nego se smejem ovim kijevcima koji su se pogubili i više ne znaju šta pišu.

  • joca

    Hahahaha. Kako su se kijevci pronašli u komentarima, tj. njihova svetica. Bravo za Miru Škorić legendu estrade. Njene pesme su za dušu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima