≫ 

Imao je buran život, odrastao je u siromaštvu, dva puta se ženio, a malo ko je zna kako izgleda 20 godina mlađa žena Mikija Manojlovića! (FOTO)

Mikijeva sadašnja supruga sa kojom ima sina je dvadeset godina mlađa od njega

  • 5

Glumac Miki Manojlović (68) svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, pa malo ko zna ko je i kako izgleda njegova druga supruga sa kojom je i dalje u braku.

Miki je prvi put stao pred oltar sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu, a nakon razvoda se ponovo oženio.

Suprugu Tamaru Vučković (48), glumicu i upravnicu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, upoznao je tokom rada na predstavi "Zločin i kazna".

Tamara Vučković, Foto: ATA Images

Miki i Tamara su u braku od 1992. godine i imaju sina Ivana.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - izjavio je svojevremeno Manojlović za "Story".

Tamara Vučković, Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Iako Miki retko govori o svom privatnom životu, pojedini detalji su ipak poznati. Miki je rođen u Nišu, a njegova majka je zbog komplikacija jedva preživela porođaj. Odrastao je u siromaštvu, detinjstvo proveo u pozorištu, a i pored toga što su njegovi roditelji želeli da upiše Prirodno-matematički fakultet on se opredelio za Akademiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanče

    12. decembar 2018 | 14:02

    U kakvom bre siromaštvu... Živeo je u Majke Jevrosima, majka i otac bili glumci... Živeo je kao i mi drugi u komšiluku, srećno i lepo...

  • ZlatkA

    12. decembar 2018 | 16:15

    Ja sam mislila da će oženiti Miru Furlan. 😂

  • Izgubljena

    12. decembar 2018 | 16:14

    Nije uopšte lepa. ON JE BIO ŠMEKER!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA