Keba odbio da se javi Đaniju na snimanju novogodišnjeg programa, zbog Severininih golih slika prekinuo svaki kontakt sa pevačem!

- Tu je Keba, video sam ga. On se naljutio na mene zbog Severine. Ja sam nešto pričao i eto... Glupost. Ništa nisam mislio ozbiljno, malo sam se našalio, a on je to ozbiljno shvatio - potvrdio je Đani priču da ne govori sa Kebom

  • 10

Dragan Kojić Keba nije hteo da se javi Radiši Trajkoviću Đaniju na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragana Markovića Palme, a sve zbog onoga što je Đani pričao na račun Severine Kojić i njenog porno-snimka sa jahte, te golih slika koje su završile u javnosti!

Kako kaže izvor, Keba i Đani zbog njegovih komentara na račun Severine ne govore već dve godine!

- Radiša ne misli kad priča, pogotovo kad daje izjave. Novinari su ga pitali da komentariše Severinu i Igora, a on se po običaju našalio malo slobodnije na račun popularne srpske snajke. Nije mislio ništa strašno, ali to je ispalo tako. Kebu je to jako pogodilo jer se nije nadao da će Đani nagaziti njegovu porodicu pošto su bili bliski i poštovali su jedan drugog. Odjednom je zaćutao i nije želeo više nikakav kontakt s njim. Kad je Đani primetio da je Keba počeo da ga ignoriše, odmah je shvatio u čemu je stvar - kaže izvor i dodaje da je Đani hteo da se pomiri sa Kebom.

Severina/ Foto: Privatna arhiva

- Dugo ga je vijao da se izmire. Pošto Keba nije hteo ni da mu se javi, Đani mu se izvinjavao preko zajedničkih prijatelja, ali nije vredelo. Kojić zna da Đani nije zlonameran i da mu je jezik često brži od pameti, ali ipak nije mogao da pređe preko neukusnih pošalica na račun porodice, jer on Severinu bukvalno ne razdvaja od Igora i ćerke Nataše - otkriva dobro obavešteni izvor.

Keba i Đani nakon svega su prisustvovali snimanju novogodišnjeg programa kod Palme, a u restoranu gde su sedeli delio ih je samo jedan sto. Prvo je stigao Đani, a nakon nepunih pola sata i Keba. Međutim, Kojić je samo prošao pored Trajkovića.

Radiđa Trajković Đani/ Foto: Nikola Tomić

Na sve ovo, Đani kaže da veruje da će se Dragan odljutiti.

- Tu je Keba, video sam ga. On se naljutio na mene zbog Severine. Ja sam nešto pričao i eto... Glupost. Ništa nisam mislio ozbiljno, malo sam se našalio, a on je to ozbiljno shvatio. Šta da radim, nadam se da će ga proći. Ja ga stvarno volim, on je brat - rekao je Radiša.

Dragan Kojić Keba/ Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Đani je nekoliko dana nakon Kebinog koncerta u Sava Centru pitao kada je njegov koncert, omašivši datum, što je verovatno dodatno razljutilo Kojića. No, kebi se ni Severina nije pojavila na koncertu, pa na Đanija i nema toliko velike razloge da se ljuti.

VIDEO: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l' sam se čuo sa snajkom?!

VIDEO: Porodica Kojić bez Severine na slavi kod Brene, a evo šta Keba kaže gde je snajka

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo Cuvar

    13. decembar 2018 | 11:06

    Auu Kebo bog te .... Dobra ti je snajka gledao sam joj i film sto je snimila. Dobro glumi hehehe...

  • D88

    13. decembar 2018 | 10:46

    Kebo,videli smo i mi 😂

  • Лицемер

    13. decembar 2018 | 10:30

    Није му Ђани крив што је мали Игор оженио Северину такву, каква је.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA