Haris Džinović surovo iskreno o Jali i Bubi: Prvi deo izjave im se možda neće dopasti, ali drugi je vrlo šmekerski! (VIDEO)

- Ne znam kako da okarakterišem to. To nije muzika, to je nešto sasvim drugo - rekao je Haris za Telegraf

  • 8

Haris Džinović rodom je iz Sarajeva, odakle je i trenutno najpopularniji dvojac na ovim prostorima, Jala Brat i Buba Koreli.

S obzirom na to da dolaze iz istog grada pomislili smo da Haris možda poznaje momke, te šta misli o njihovoj muzici i svemu što su uspeli da naprave. Haris nam je na sve ovo dao iskren komentar.

Ja uopšte, uz dužno poštovanje svih koji se bave svojim poslom, jednostavno nisam ljubitelj...ne mogu reći muzike, nego tog načina nastupanja. Ne znam kako da okarakterišem to. To nije muzika, to je nešto sasvim drugo - rekao nam je Haris.

Jala i Buba, Foto: Marko Jovanović

Međutim, da nema problem sa popularnošću koju trenutno imaju Buba i Jala, Haris je dokazao sa naredne dve rečenice.

- A, to što oni imaju uspeh, to je sasvim drugi par rukava. Neka "gare" do bola, nego šta! - dodao je Haris.

Kako kaže, mnogo toga danas je drugačije, a njemu nedostaju nekadašnje nove godine koje su se, za razliku od današnjih, slavile u kafanama.

- Bolji! Bolji su bili ti dočeci... Jednostavno je planeta bolje disala. Sve je bilo bolje na celoj planeti pre 30-40 godina, tako da je i to bilo bolje - kaže Haris koji u trenutku kada smo razgovarali sa njim nije mogao da izdvoji omiljenu sevdalinku, a kaže i da se retko sreće sa prijateljima sa kojima uživa u njima.

Haris Džinović, Foto: A. Nalbantjan

To su retke prilike kad se nađem sa nekim društvom, prijateljima, pa se malo počastimo. Manje je druženja, ubrzano je vreme, telefon je pokvario sve, internet... Jeste da je koristan u nekom segmentu, ali za naš mentalitet pokvario je miran život. Ja koristim sve što se koristi danas iz prostog razloga što moram biti u korak sa vremenom, ako ispadnem iz šina teško ću se vratiti - objasnio je Haris za Telegraf.

Kompletan razgovor pogledajte na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA