≫ 

"Jutros je napravio dvadeset koraka": Darkov lekar otvorio dušu i otkrio detalje Lazićevog oporavka u banji

- Darko neće ostati invalid, ako to podrazumeva voženje u kolicima. Sad se polako obučava za hod sa štakama, a sledeća instanca i naš cilj jeste hod sa jednom štakom, a videćemo, i hod sa štapom - ističe doktor

  • 7
Darko Lazic Foto: Telegraf

Darko Lazić oporavlja se u banji Selters u Mladenovcu, a njegovo zdravstveno stanje je sve bolje i bolje. To potvrđuje i reči pevačevog doktora koji je zadovoljan kako oporavk protiče.

- Darkovo stanje je mnogo bolje u odnosu na prijem kod nas, koji je bio pre dve nedelje. Mnogo se bolje i on oseća i objektivno, klinički - mnogo bolje izgleda. On je u odnosu na prijem i vertikalizovan, počeo je da vežba u sali, obučava se za hod sa podpazušnim štakama i eto, recimo, jutros je napravio dvadeset koraka u kinezi sali uz nadzor terapeuta - rekao je doktor za Pink.rs.

- Darko neće ostati invalid, ako to podrazumeva voženje u kolicima. Sad se polako obučava za hod sa štakama, a sledeća instanca i naš cilj jeste hod sa jednom štakom, a videćemo, i hod sa štapom - ističe doktor i dodaje:

- Moći će da peva, uspešno je prošao sve testove logopeda - i za glasovne mogućnosti i za verbalno pamćenje, tako da očekujem da će da peva još bolje nego do sada i da će napraviti neki veći hit - naveo je on.

VIDEO: Darko Lazić zapevao prvi put nakon nesreće, pa najavio gostovanje na ovom koncertu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    13. decembar 2018 | 21:14

    Sta ima doktor da otvori dusu! Svasta!

  • Dragan V.

    13. decembar 2018 | 22:00

    Drago mi je zbog poboljsanja zdravstvenog stanja ovog mladica.Preziveo je gotovo nemoguce.Cuvaj se momce,popravnog vise nema..

  • Anka

    13. decembar 2018 | 21:20

    Dragi boze hvala ti !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA