Svetozar Cvetković potpuno go u neviđenim scenama seksa usred pustinje, a tek da vidite lepoticu sa kojom ih je snimao! (FOTO)

Očaran lepotom žene koja je usled nesreće izgubila pamćenje Džejk (Svetozar Cvetković= se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvek žudeo

  • 0
Svetozar Cvetković i Delfin Bafort, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

Svetozar Cvetković našao se u glavnoj ulozi u, kako se već sada može čuti, fenomenalnom ostvarenju "You go to my head", a za potrebe istog snimio je neviđene scene seksa!

Deo intimnih scena snimljen je usred Sahare, a Svetozar ih je snimao sa belgijskom glumicom, lepom Delfin Bafort.

Radnja filma odvija se u pustom delu Sahare, gde usred misteriozne automobilske nesreće mlada žema ostaje izgubljena i sama. Džejk, arhitekta je odvodi najbližem lekaru i saznaje da ona pati od post-traumatske amnezije.

Očaran njenom lepotom, Džejk se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvek žudeo.

Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

Kako je vreme prolazilo, Kiti se polako zaljubljuje u arhitektu, ali kada prošlost ispliva na površinu, Džejk je sve više u strahu da će izgubiti ljubav svog života.

Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

"You go to my head" je višestruko nagrađivani film belgijskog reditelja i producenta Dimitri de Clercq-a koji je premijerno prikazan sinoć, 13. decembra u Kombank dvorani.

Delfin i Svetozar, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

Ova ljubavna drama prvi put je domaćoj publici prikazana na prošlogodišnjem 23. Festivalu autorskog filma u Beogradu. Za ulogu u ovom filmskom ostvarenju Svetozar Cvetković je dobio prestižnu Nagradu kritike za najboljeg glumca (The Houston Film Critics Society Best Actor Award) na 50. filmskom festivalu u Hjustonu 2017. godine, dok je De Clercq, čiji je film proizvod nezavisne belgijsko -francuko -nemačke koprodukcije, poneo titulu za najbolji film i režiju.

Delfin Bafort ima 39 godina, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

Glumačku postavu pored Cvetkovića čine poznata belgijska glumica i model Delfin Bafort koja je dobila Best Actress Award na Twister Alley Film Festival (Oklahoma, USA) I Jury Award for Best Actress na West Coast Film Festival (California, USA), kao i belgijski glumac Arend Pinoy.

Film obiluje intimnim scenama, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

Lepa glumica u nekoliko navrata potpuno je gola u filmu, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG
Delfin Bafort i Svetozar Cvetković, Printskrin: The Terminal Motion Picture Services GmbH & Co. KG

"You go to my head" je nagradjen čak 30 puta, a poslednja u nizu je i nagrada "Best Narrative Future" na prestižnom Festivalu kratkog filma AAFFET u Jorku, Velika Britanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA