≫ 

Svako od nas bar 10 puta dnevno pomisli na Makija: Sloboda Mićalović nije mogla da sakrije suze na koncertu u Madžgaljevu čast (VIDEO)

Organizatori koncerta bili su Andrija Milošević i Ognjen Amidžić koji su se potrudili da okupe mnogobrojne Marinkove kolege i prijatelje

  • 7

Koncert u čast Marinka Madžgalja  održan je sinoć, 15. decembra na velikoj sceni Teatra na brdu.

Madžgaljeva porodica majka, otac i sestra iz prvog reda pratili su koncert koji su prijatelji pokojnog glumca priredili u njegovu čast.

Pevači i glumci pevali su pesme grupe "Flamingosi" čiji je Madžgalj bio član, veče su obeležile dobre pesme, veseli izvođači, urnebesni nastupi Andrije Mloševića, ali i suzne oči Marinkovih bliskih prijatelja.

- Ne mogu emocije da se sakriju kada je ovako jedna teška stvar u pitanju, a to je gubitak Makija... Stvarno su veliku stvar uradili Ognjen i Andrija, što su okupili, nisu na žalost mogli sve, jer je ovaj mesec za nas glumce vrlo napet, ali eto bar smo na trenutak njemu u čast zapevali... Pošto je ipak pored glume, naviše voleo i pesmu... Smatram da je ovo divno da postane tradicija da se bar jednom svi skupa setimo... Ja mislim da se svako od nas bar deset puta dnevno seti i pomisli na Makija. Ja nisam imala srce da zapevam, znam da bi se on sad zavitlavao sa mnom, ali neka mi oprosti - rekla je Boba Mićalović.

Šta je sve Sloboda rekla pogledajte u videu na početu teskta.

Veče u čast Marinka Madžgalja organizovali su Ognjen Amidžić i Andrija Milošević, a kako kažu trudili su se da ono ne bude patetično.

Marinko Madžgalj, Foto: KTV Vesti

- Prvi put ja pevam ove pesme bez njega, tako da mi je to bilo vrlo čudno. On nikada ne bi dozvolio da mi ovo pravimo, a kamoli da bude patetično, tako da je ovo bilo onako kako je on živeo i voleo dživi - rekao je Amidžić.

- Ja sam sa Ognjenom i ušao u čitavu ovu organizaciju upravo da ne bismo patetisali, nego da bismo napravili nešto što će nas sa radošću sećati na Marinka. Godine prolaze i nećemo da dozvolimo da se on kao naš prijatelj i drug izgubi u sećanju -  rekao je Andrija.

Šta su Ognjen i Anrija rekli o Madžgalju pogledajte u videu ispod:

Pevačica Ana Štajdohar ispričala je da se sa svojim suprugom Nikolom Demonjom, sa kojim ima dvoje dece upoznala u bendu "Flamingosi".

- Nemanja i ja smo se upoznali zahvljaujući "Flamingosima" i Marinku, tako da sam zauvek zahvalna Makiju - rekla je Ana.

Ana Štajdohar, Foto: Nikola Tomić

Na koncertu su bili: Ognjen Amidžić, Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Ana Štajdohar, Karolina Gočeva, Marko Kon, Sergej Ćetković, Dejan Lutkić, Aleksandar Srećković Kubura, Dušan Kovačević, bend "Flamingosi"...

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izgubljena

    16. decembar 2018 | 18:25

    Nedostaje. 😢Ali ćemo očuvati sećanja na njega, Mandu, Gagu, Glogovca... Žive u našim srcima..

  • R.I.P

    16. decembar 2018 | 18:37

    Nikada oni nece umreti niti ce biti zaboravljeni.Zivece kroz svoja dela.

  • ZlatkA

    16. decembar 2018 | 18:21

    Nedostaje, koliko i Manda i Glogovac. 😢 😢 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA