≫ 

Sašku Karan znate po poganom jeziku, ali će vas reči koje je javno uputila Milici Pavlović načisto iznenaditi! (FOTO)

- Milice, želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri i, naravno, u promociji novog albuma "Zauvek" - napisala je Saška

  • 9
Saška Karan, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Saška Karan podelila je fotografiju na kojoj pozira sa pevačicom Milicom Pavlović koja je nastala pre četiri godine, ali sa svežim povodom.

Naime, Saška koja je vrlo poznata po suovom jeziku i koja mnoge ne štedi, o Milici nije "oplela", već je imala reči hvale. Saška je istakla kada je upoznala Milicu, a potom se osvrnula i na njenu karijeru.

- Tada kada smo se prvi put videle i upoznale bila si na samom početku karijere. Bilo je to pre 4 godine, mada si ti i još tada bila jako popularna i imala izvrsne pesme. Sad, ko bi rekao da od ovakve lepotice može postati dama sa izgrađenim stilom, žanrom, kvalitetom pesama koje su ogromni hitovi, spotovima za svaku pesmu? - započela je Saška javno obraćanje.

Milica Pavlović, Foto: Marko Jovanović

- Ma šta još reći? Želim da ti cestitam na tvom trećem po redu albumu koji ce uskoro ugledati svetlost dana. Poslušala sam tizer i ono je predivno. I opet za svaku pesmu si snimila spot! O novim pesmama neću ni pričati, jer svaka je različita i autentična na svoj način. Ne znam koju bih pre izabrala kao najbolju. Lažem - napisala je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Saska Karan Gazivoda (@saskakaran) on

- Možda je ipak u mom fazonu ona "Malaksala" (ako se tako zove), jer je bržeg ritma. Poseduješ božanstveni glas. Raduje me mnogo to što u tizeru nisam čula nikakvu obradu tvoga glasa što je, priznaćeš, danas i te kako u modi, ali ne znam zašto kad se tako samo kvari utisak o pesmi. Iz mora hiperprodukcije i pevača generalno, ti si nešto posebno, izdvajaš se, a pri tome, nisi bleda kopija kao što su većina današnjih estradnih umetnika. Milice, želim ti mnogo uspeha u daljoj karijeri i, naravno, u promociji novog albuma "Zauvek" - napisala je Šaška.

VIDEO: Milica Pavlović se prisetila urnebesne scene sa Sašom Popovićem, a onda priznala kako je baka kritikuje zbog dekoltea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. decembar 2018 | 15:34

    Saska je vrli normalna zena! Sto kazu,,domacinska,,

  • Ne

    17. decembar 2018 | 17:36

    Nisu objavili komentar podrske sa argumentima.Svaka cast Saska za onu analizu Zadruge i podrsku koju si dobila.I cestitam sto se za sacicu novca nisi prodala da ucestvujes u pranju nepostojece zrtve kao 95 posto onih koji su unutra trenutno na celu sa trudnicom iz rehaba.

  • Rambo

    17. decembar 2018 | 17:50

    Bravo Saska kraljice!Eh da mozez da udjes u Zadrugu i da razbucas onaj copor na celu sa Mikijem!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA