≫ 

Saša Popović zbog golih grudi iz Granda izbacio poznatu pevačicu u koju je bio ludo zaljubljen!

- Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna - rekla je pevačica

  • 4

Pevačica Zlata Petrović pre nekoliko godina doživela je neprijatnu situaciju kada je zbog golih grudi bila izbačena iz Granda.

- Uvek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u "Grandu". Digla se prašina kada su pre nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada pričalo je istina. Popović me nije vređao, niti je bio grub i nerpijatan - počela je svoju priču Zlata.

- Moglo je da mu se dopada ili ne dopada moje ponašanje, ali mi smo oduvek ljudski razgovarali. Nije bilo nikakve zle krvi. Nekada je bilo kobno ako vam neko slika donji veš ili gole grudi. Danas je to karta za višu poziciju na estradnom nebu i Popović to zna - iznela je Petrovićeva svoje mišljenje o promenjenim prilikama u šou-biznisu.

Zlata Petrović, Foto: Nikola Tomić

- Da se ne lažemo, došlo je takvo vreme da od 1.000 pevačica uspe jedna. I to ako se skine gola ili je vrcava. To je tužno i žalosno jer imamo toliko kvalitetne vokale i pristojnu decu koja ne mogu da dođu do izražaja u ovom ludom svetu. Da se razumemo, nemam ništa protiv toga da se pokažu atributi i svi kvaliteti koji se poseduju, ali u naše vreme se znalo da prvo morate da imate hitove, da budete pevačka veličina, pa onda možete da se skinete. Nikako pre nego što ostavite neki trag na sceni. Da se skidate posle jednog, ili mnogo češće pre nijednog hita, bilo je nezamislivo - zaključila je priču pevačica.

VIDEO Ona je glavni konsultant: Saša Popović u vezi svega prvo pita svoju ženu

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA