≫ 

"Zovite nju pa neka priča!" Evo šta su Ceca i Dragana rekle nakon susreta oči u oči i neprijatnog razgovora! (VIDEO)

Ceca po izlasku sa televizije nije želela da priča na temu susreta sa Draganom, dok je Mirkovićeva dan kasnije dala izjavu

  • 12

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković srele su se na Radio-televiziji Srbije, gde su obe došle kako bi snimile svoj deo novogodišnjeg programa koji će biti prikazan 31. decembra uveče!

Kako smo ranije objavili Ceca je u prostorije RTS ušla u momentu kada je Dragana završila snimanje, ali su se ipak našle oči uoči u garderoberu, jer se Dragana zbog davanja intervjua zadržala u ovoj prostoriji.

U trenutku kada je Ceca stigla prošla pored Dragane pevačica joj se obratila i poželela joj dobro veče, nakon čega su razmenile nekoliko rečenica i, kako su primetili svi prisutni, sve je izgledalo više nego neprijatno. Nakon kratkog razgovora Ceca je produžila u svoju garderobu, dok je Dragana nastavila da daje intervju.

Dragana Mirković na Radio-televiziji Srbije, Foto: Telegraf

Nakon što je Ceca završila sa izvođenjem svojih pesama upitana je za susret sa Draganom, ali nije bila raspoložena da govori na tu temu.

- Šta da pričam ja na tu temu? Zovite nju pa neka priča. Šta da kažem? Ne pričam o kolegama, samo o svom životu - rekla je Ceca prilikom izlaska sa Radio-televizije Srbije.

S druge strane, dan nakon susreta Dragana kaže da nije imala problem da se javi Ceci.

Dragana Mirković na Radio-televiziji Srbije, Foto: Nikola Tomić

- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči i tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala- rekla je kroz osmeh Mirkovićeva.

CECINU IZJAVU POGLCecinu izjavu poslušajte u videu na početku teksta.

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    18. decembar 2018 | 16:27

    Gaga je velika dama i pre svega čovek!

  • Zivkoni

    18. decembar 2018 | 16:21

    Ceco kraljice !!!

  • X

    18. decembar 2018 | 16:21

    Ja sam za Cecu ,bolji je covek od "ove".Toliko humanitarnih koncerata , pomoci sirotinji....a "ova" koga je pomogla ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA