Napustio je sopstveno venčanje, a zbog mesta na kojem je poznati glumac proveo prvu bračnu noć i danas ima traume

- Bivša supruga mi to nikad nije oprostila. Nisam ni ja sam sebi, jer mislim da sam bio premlad i preglup pa sam to napravio - rekao je

  • 3
Žarko Radić, Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

Hrvatska glumačka zvezda Žarko Radić (68) u velikoj ispovesti za hrvatski portal ispričao je kako je zbog snimanja bio primoran da napusti sopstvenu svadbu, što mu žena nikada nije oprostila.

- Na dan mog venčanja, a tad sam imao samo 24 godine, Boris Dvornik se posvađao s ekipom ili redateljem Ivanom Hetrihom. I otišao. Nisu imali šta da snimaju, a kako su to bili golemi dnevni troškovi, navalili su na mene da se vratim na snimanje - ispričao je Radić koji je u "Kapelskim kresovima" igrao mladog Jastreba.

Kako je objasnio na projektu je taj dan bilo angažovano oko 200 ljudi i sve je bilo podređeno snimanju, zbog čega im nijedan dan nije smeo propasti. Zbog toga je Žarko bio primoran da ode sa sopstvene svadbe.

- Otišao sam oko 21, 22 sata, seo na voz i vratio se na snimanje. U međuvremenu sam se razveo, ali bivša supruga mi to nikad nije oprostila. Nisam ni ja sam sebi, jer mislim da sam bio premlad i preglup pa sam to napravio. Prvu bračnu noć sam proveo sam u vozu. I danas zbog toga imam traume - priča nam Radić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

Već nakon prvih nekoliko epizoda u njega se zaljubila cela bivša država. Mladi Žarko je kao tadašnji seks-simbol bio na svim naslovnicama, a supruga Snježana se s time, kaže, jako dobro nosila.

- Nije bila ljubomorna, razumela je da mi je to profesija. Bilo je i problematičnih situacija, kad smo se šetali ulicom, a obožavateljke su prilazile. Jer, uvek je bilo pristojnih i pažljivih, ali i onih drugih, manje pažljivih - objasnio je Žarko.

Radić je, dok je snimao "Kresove", živeou Beogradu, gde je igrao predstave i često je na snimanja putovao vozom. Često je istim išao i sa legendarnim Pavlom Vuisićem.

- Išli smo spavaćim kolima, popili 2, 3, 4 ona mala čokančeta, sedeli smo sa kondukterima... Voleli su da se druže sa nama. I uljulja te to, zaspiš kao beba. Jedno jutro probudili smo se u Rijeci umesto u Delnicama. Tad nije bilo mobilnih, nismo se mogli javiti. To jutro je trebalo da snimamo i, kako nismo došli, nastao je haos. Svestan si da si zeznuo masu ljudi. Tražiš telefon, a nemaš ni broj, ne znaš kome da se javiš. Ne znam kako su saznali da smo u Rijeci, ali došli su i pokupili nas - rekao je i dodao:

- Sledeći put smo opet seli sa kondukterima i opet po rakijici, ali kad smo išli na spavanje Pavle je izvadio golemu budilicu s ona dva zvona i rekao: "Nećemo kao prošli put". Probudila su nas ta zvona i sve je drugi put bilo OK - ispričao je zanimljivu anegdotu hrvatski glumac, ali je otkrio i da se u hotelu u Delnicama borio za jednokrevetnu sobu, pošto mu je cimer jako hrkao.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    20. decembar 2018 | 18:04

    Rojeni Splićanin...

  • Lule

    20. decembar 2018 | 16:20

    On nije iz Hrvatske vec iz Srbije .Mislim da je rodjen u Beogradu.

  • Nedim

    23. decembar 2018 | 06:55

    Ako si je toliko voleo zašto nije pošla za tobom na snimanje pa se tamo negde venčate???Mogla je da razume da si profesionalni glumac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA