≫ 

"Skidam se ko s heroina. Prvi dan konfuzija, drugi dan fizički bol...": Anastasija iznenadila srceparajućom porukom, a evo šta se krije iza nje (FOTO)

- Prvi dan izgubljenost, konfuzija, katastrofa... - piše u objavi Cecine ćerke

  • 5
Anastasija Ražnatović, Foto: A. Nalbantjan

Naslednica folk pevačice Cece Raznatović, pevačica Anastasija Ražnatović, svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obraduje objavama iz svog privatnog života.

Anastasija je sa svojim pratiocima sada podelila odlomak jedne knjige koju je, kako je napisala, pročitala u cugu. Radnja se bazira na bolnom raskidu, a akcenat je na momku koji prekid veze poredi sa skidanjem sa heroina.

Skidam se ko s heroina. Prvi dan izgubljenost, konfuzija, katastrofa. Drugi dan fizički bol. Treći dan kulminacija bola. Depresija. Beznađe. Juče kraj "Moskve" čujem tvoj glas. Tražim te. Možda je tu… Ipak, nije ona. Uvek ću te tražiti. Baš tebe i samo tebe. Nakon tvog "zbogom" ne očekujem odgovor, ali ovo sam morao da ti napišem. Posle toliko pisama neka bude još jedno - pisalo je u odlomku, a Anastasija je uz fotografiju dodala i emotikon slomljlenog srca.

Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

VIDEO: Ceca: Dragana Mirković je ljubomorna, ništa joj nažao nisam učinila!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA