≫ 

"Ovo nije poslednja epizoda": Ivan Ivanović odjavnim govorom naterao suze na oči, a od gledalaca se oprostio pesmom (FOTO) (VIDEO)

- Niko me nije oterao, odluka je moja i uglavnom je moralne prirode - rekao je Ivan Ivanović na kraju emisije u kojoj je ugostio velikog Lauša

  • 26
Ivan Ivanović, Žarko Laušević Printskrin: TV Prva

Informacija da Ivan Ivanović napušta Prvu televiziju nakon osam godina i deset sezona emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" mnoge je rastužila. Voditelj je večeras ugostio svog velikog prijatelja i jednog od najboljih srpskih glumaca Žarka Lauševića i najavio da je ovo njegov poslednji intervju, ali ne i poslednja epizoda emisije. 

Poslednja epizoda emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva biće emitovana u petak, 28. decembra, kada će se Ivan u velikom stilu oprostiti od gledalaca. Ipak, to je delimično učinio i na kraju druženja sa Žarkom, rekavši kako mu je bila čast da ga ugosti i da je to njegova najbolja emisija ikada.

Za gledaoce je imao tužne reči, te su se mnogima u publici oči napunile suzama, a on i Žarko su dobili gromoglasan aplauz.

Ivan Ivanović/ Printskrin: TV Prva

- Svašta se pisalo u novinama ovih dana. Da je ovo moja poslednja epizoda... To nije istina, ovo je moja pretposlednja epizoda...na Prvoj (smeh) - počeo je Ivan, pa nastavio: - Iako je to učinilo tužnim i mene i mnoge, da mi je Bog dao mogućnost da izaberem jedno ime za poslednju emisiju, ja bih mu uvek rekao samo: Žarko Laušević - izjavio je Ivan na kraju emisije.

Ivanov poslednji intervju bio je sa Žarkom Lauševićem. Za ovu epizodu je rekao da je najbolja koju je ikada uradio/ Printskrin: TV Prva

- Ovo je trenutak veoma značajan za mene. I emotivan, svakako. Sve što budem imao da vam kažem, vama, kojima najviše dugujem, reći ću u poslednjoj epizodi - sledećeg petka. Niko me nije oterao, odluka je moja i uglavnom je moralne prirode. To ide nekako iz kuće, znate. Da vas ne zamaram mnogo... - dodao je voditelj.

Ivan Ivanović je osam godina bio deo ekipe Prve TV, a od gledalaca će se definitivno oprostiti u petak, 28. decembra/ Printskrin: TV Prva

- Ja se tradicionalno od publike opraštam pesmom. Večeras ide pesma kako se osećam, a u sledećoj će ići kako mislim - rekao je na kraju Ivanović.

Odjavio se uz pesmu Dejvida Bouvija "Space Oddity", koju je maestralno otpevala Ivana Peters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    22. decembar 2018 | 09:29

    Gosti su mu bili odlicni,ponasanje voditelja i komentari nula!

  • daca

    22. decembar 2018 | 09:34

    Ne vidim nista spetakulatno i strasno sto Ivanovic napusta Prvu...

  • danica

    22. decembar 2018 | 09:38

    Ne shvatam cemu tolika frka u medijima oko ovog trecerazrednog novinara?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA