≫ 

"Masturbira na mene još od detinjstva!" Karleuša neviđeno isprozivala Bubu i Jalu u Amidžiju, a za Maju Berović rekla da je bez mozga!

- Dečko se gadno loži na mene, to je činjenica! Mislim, svi se lože na mene. Mislim da je preterao sa gledanjem mojih slika tog dana - žestoka je bila JK na samom početku emisije

  • 18

Jelena Karleuša je posle pet i po godina zabrane večeras prvi put na televiziji Pink, gde je otvoreno, bez dlake na jeziku progovorila o svemu, pa tako i o Bubi i Jali, sa kojima je već duže u sukobu putem društvenih mreža.

- Oni su doživeli da se njihovo ime spominje uz moje. Je l' tebi deluje da su oni članovi ISIS-a? Pošto ja njih i ne razumem šta pevaju u onim njihovim pesmama...

- Imaš tekstove, imaš titl... - rekao joj je Amidžić.

- Pa kaži jednu pesmu, ime? - nastavila je Karleuša.

- Klinka... - naveo je Ognjen, na šta je ona počela da se smeje.

Jelena Karleuša u emisiji Amidži šou/ Printskrin: TV Pink

- Ma daj, nemoj zezati, to ne postoji. Ali su interesantni. Moje ime povezuju s njima zato što je onaj deblji mene izvređao... Mislim da on masturbira na mene još od detinjstva. Dečko se gadno loži na mene, to je činjenica! Mislim, svi se lože na mene, i ti se ložiš na mene. Mislim da je preterao tog dana sa gledanjem mojih slika, pa dok mi se ne izvini... Oni su mi simpatični - rekla je JK.

- A kako ti se dopada njihova muzika? - nastavio je Ognjen.

- Ima neku foru... Nešto vozi...A koliko će da vozi, nemam pojma.

Buba i Jala, Printskrin: Instagram/jalabrat

Na red je došla i Maja Berović, a evo šta je Karleuša rekla i o njoj.

- Maja Berović je meni jako simpatična, ali je "brainless" (bez mozga). Ona je kineska kopija Jelene Karleuše, i to je problem sa svima njima, zato neće trajati. Svi se utrkuju da budu režimski pevači - rekla je Karleuša.

Jelena Karleuša/ Foto: A.Nalbantjan

VIDEO: Karleuša posle 5 godina ponovo na Pinku, u pink haljini!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    26. decembar 2018 | 07:55

    Ove bradonje ne spominjite. Neka se u islamskom Sarajevu promovusu, otidji u Sarajevo 3 dana sa SRB tablama, zaustavljen ces biti od svakog policajca koji te vidi a na javnom parkingu obavezno lupanje sajbe. Putite vise Ala Jala itd

  • Mila

    25. decembar 2018 | 23:56

    Vala ne gotivim nesto ni J.K ali za ove osobe je potpuno u pravu.

  • Predator

    26. decembar 2018 | 08:52

    Ma lupaj, samo nek se prica o tebi nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA