≫ 

Karleuša kod Amidžića nikad surovije o Ceci: Kako može balkanska zvezda da bude neko koga mrze? (VIDEO)

- Evo, pitaj bilo koga u Bosni da li je Ceca njihova najveća? Neće se složiti sa time ni u Hrvatskoj - rekla je Jelena Karleuša

  • 19
Svetlana Ceca Raznatovic, Jelena Karleusa Foto: Nikola Tomić, Tv Pink

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović verovatno su jedine dve ličnosti sa estrade koje jedna drugoj nikada neće pružiti ruku pomirenja, a Jelena je gostujući u emisiji "Amidži šou" to i ponovila.

Ni ovaj put nije štedela reči kada je u pitanju Ceca, pa je prvo ispričala kako iz njenog ugla izgledaju njihovi susreti na sudu.

- Tu se viđamo često... Mislim, zastrašujuće je to viđanje sa njom. Mislim da joj neko, kod koga je operisala kapke, nije dobro uradio jedno oko. I onda, kad se upilji ovako u mene, malo ne otvara jedno oko kako treba i to deluje zastrašujuše. Mislim, meni je scary... I, u prirodi izgleda katastrofa! - rekla je Jelena.

Ognjen Amidžić nije se usudio da da i svoj komentar, ali je Cecu kasnije ipak stavio u izbor u igri "Ili-ili", u kojoj je Jelena od ponuđenih pevača trebalo da izabere najveću balkansku zvezdu. Čim su se na ekranu pojavile slike Cece i Dragane Mirković, Jelena je izabrala Draganu, ali je pre toga oštro prokomentarisala Cecu.

- Čekaj, ovde je pitanje ko je najveća balkanska zvezda? Pa znaš šta, ne može da bude balkanska zvezda, ako je u većini balkanskih zemalja Ceci zabranjen ulaz. Tako da, naravno, Dragana - rekla je.

- Ali se pesme slušaju svuda - ubacio se Ognjen.

- Evo, pitaj bilo koga u Bosni da li je Ceca njihova najveća? Neće se složiti sa time ni u Hrvatskoj. Znači, balkanska zvezda je ona koja je dobrodošla u svakoj zemlji na Balkanu. Pošto ovu jednu mrze, znamo zbog čega, sigurno ne zbog falširanja, a ovu drugu obožavaju... Dragana Mirković, naravno - rekla je.

ž

VIDEO: Ovo su najveće svađe na estradi, a dve folkerke su agresijom sve zaprepastile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA