Karleuša postaje nova premijerka, snima duet sa Majom Berović i miri se sa Cecom: JK napravila haos u kladionicama, svi je stavljaju na tiket!

Jelena Karleuša se pojavila u emisiji Ami G šou posle više od pet godina u kojima je nije bilo na televiziji Pink, a o tom gostovanju će se još dugo pričati!

  • 4

Bilo je tu reči i o estradi, sukobu sa nekim od najpopularnijih javnih ličnosti, ali i o njenim novim projektima. Kao i uvek Kareluša je izjavama uzburkala javnost, ali ovoga puta je otišla korak dalje! Njen istup je napravio haos i u kladionicama!

Kladionica Meridian je izbacila ceo specijal kada su kvote na JK u pitanju, a DIVA specijal se već igra u kladionicama! Od ranije je u Meridianu postojala kvota da će Karleuša nastupiti na Evroviziji, ali sada su tu još neke sjajne opklade i tiketi na JK se igraju širom Srbije!

Foto: A. Nalbantjan

U toku emisije je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem izrekla niz kritika na račun Maje Berović, ali za razliku od Cece sa kojom je istakla da do pomirenja neće doći - nije isključeno da će u ovom odnosu doći do promena. To veruju i neki koji su u Meridianu odigrali da će JK snimiti duet sa Majom Berović, a kvota na to je 25.00!

Takođe je tokom emisije bilo pominjano i to da se mnoge internacionalne zvezde interesuju za Karleušin stil i da je čak kopiraju, pa je zbog toga kvota 30 da će srpska pevačica osvanuti na naslovnoj strani Vogue-a jako popularna!

To naravno nije sve jer je Meridian ponudio i kvote da Karleuša sa svojim suprugom Duškom Tošićem dobija dete naredne godine, ali i da će biti naredna premijerka posle Ane Brnabić!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    27. decembar 2018 | 14:52

    Mene, mene nista nebi zacudilo da se to jednog dana desi, mi smo komedija!

  • xx

    27. decembar 2018 | 14:44

    To će biti 30 februvar.

  • Dragan V

    28. decembar 2018 | 19:06

    Nazalost taj film necemo gledati.A sto se sposobnosti tice,vodila bi Vladu par ekselans.Ona je bogata zena.Nebi imala potrebe da razmislja sitnosopstvenicki.Uvinila bi sve da ovom narodu bude bolje.Utopija,ali hajde da vidimo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA