≫ 

"Osećam se prozvanim da objasnim tačno tu situaciju": Mili šmekerski odgovorio na tvrdnje da je prvo Maji Berović ponudio pesmu "Marihuana" (VIDEO)

- Ova numera je zahtevala izvođača sa puno ličnog integriteta i stava, i za to je Jelena Karleuša bila savršen izbor - rekao je Mili

  • 23

Jedan od najuspešnijih srpskih kompozitora Aleksandar Milić Mili reagovao je na tvrdnje da je Maji Berović prvo ponudio pesmu "Marihuana", a da je tek onda nakon svega angažovao Jelenu Karleušu.

- S obzirom na to da sam juče pročitao da je Maja Berović odbila saradnju sa mnom i gostovanje na pesmi "Marihuana", osećam se prozvanim da objasnim tačno tu situaciju - rekao je Mili i nastavio:

- Pre otprilike godinu dana su me zvali i pitali da li bih hteo da napravim neku pesmu za nju i ja sam odgovorio da nema šanse, prvo zbog toga što sam bio okupiran svojim poslom, a drugo jer me ne interesuje taj projekat, za koji smatram da je dobar takav kakav je. Bio sam na turneji u Australiji kada sam odlučio da pesma "Marihuana" bude prva koju ću izdati u ovom serijalu, i iz čiste pristojnosti sam poslao pesmu Maji, kako ne bi pomislila da će ta pesma biti neki "dislajk" koji se odnosi na nju, budući da je ona koristila taj termin -"bebo". Ali, ako je ona, ili bilo ko drugi, pomislio da bih ja ponudio njoj gostovanje na ovakvoj pesmi onda je taj neko totalno muzički nepismen. Ova numera je zahtevala izvođača sa puno ličnog integriteta i stava, i za to je Jelena Karleuša bila savršen izbor, s obzirom na veliki broj ozbiljnih poruka koje ova pesma šalje. Inače, za svako gostovanje u projektu Miligram ja pravim puno demo snimaka sa poznatim i nepoznatim izvođacima kako bi moja publika dobila jedinstven i originalan sadržaj. To stvarno ne bi trebalo da se interpretira na ovako ružan način - zaključio je Mili.

Pogledajte spot za pesmu "Marihuana":

Ekskluzivna ispovest: Mili prvi put o najtežem trenutku u životu, bolesti, Ceci i estradi:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    29. decembar 2018 | 11:44

    Pesma je dno

  • dg

    29. decembar 2018 | 11:40

    Mozda trebam numeru je čujem jos 132 puta ba bi je zavolio ali ovo što sam čuo, nidje veze.

  • Srbin

    29. decembar 2018 | 12:51

    Sa puno licnog integriteta i stava! Kao da je u pitanju opera a ne neka tralala pesmica za uzrast od 12 do 15 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA