≫ 

Jala Brat se oglasio nakon brutalnih optužbi da je pozivao na ubijanje Srba (FOTO)

Reper smatra da nije slučajnost što se ovakve optužbe plasiraju pred novogodišnji koncert u Areni na kojem će pevati sa Bubom Korelijem i Lukasom

  • 22
Aca Lukas, Jala brat, Buba Koreli Foto: Milena Đorđević

Jala Brat oglasio se na društvenim mrežama nakon što je optužen da je pozivao na ubijanje Srba.

Ponovo su aktuelni napadi na Jalu i Bubu na temu od pre nekoliko godina, kada su optuživani da šire govor mrznje protiv Srba, zbog izvesnog grafita koji se vidi u jednom delu spota za pesmu "Borba" snimljenog 2015. godine, a na kojem piše "Ubij Srbina".

Povodom cele situacije Jala je rešio da se obrati svojim fanovima na Instagramu.

- Opet ista situacija kao pred koncert na Tašmajdanu! Kakva slučajnost, opet par dana pre samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnuti etiketu nacionalista. Čitav j*beni život sam pod udarom tih istih nacionalista jer sam dete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mešovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega! Moja porodica je izmešana svim verama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas?? Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzimo pola svoje porodice, prijatelja i kolega. Neću se više nikada nikome pravdati za ovakve optužbve , ali morao sam ovo podeliti sa vama dragi moji koji me pratite, slušate i podržavate sve ove godine, toliko vam bar dugujem, a za sve ove što plasiraju ovakve optužbe neka ih bude stid i sram, al' karma je kučka stara vratiće se ko bumerang! - poručio je reper.

Jalina objava na Instagram storiju, Printskrin: Instagram/jalabrat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    29. decembar 2018 | 21:11

    Bjkot koncerta!!!neka nastupaju u braznoj areni.ajmo srbi pokazite barem malo da imate obraz!

  • Srbin

    29. decembar 2018 | 21:01

    Tesko da bi neka Srpska grupa tako prolazila u Sarajevu

  • Gavrilo

    29. decembar 2018 | 20:44

    Muzika dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA