Ceca se prisetila Arkana, otkrila zbog čega nikada neće prestati da ga spominje, a zbog jednog detalja o njemu dobila je veliki aplauz!

Ceca je pričom o pokojnom suprugu sve raznežila

  • 2
Inverno caldo, revija Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Sanja Marinković u emisiji "Magazin In" ugostila je Cecu Ražnatović, Danicu Maksimović, Maju Berović, Sašu Matića i Dragana Marinkovića Palmu.

Voditeljku je zanimalo šta je to čime ih je ljubavni partner obradovao tokom veze, a Danica Maksimović je podelila sa svima lepu priču.

- Prolazila sam tako po gradu i videla jedno muško odelo u izlogu i pomislila, "Bože kada bi se pojavio u ovom odelu, bilo bi divno". Narednog dana pojavio se baš u tom odelu koje sam pogledala - rekla je Danica.

Danica Maksimović u emisiji "Magazin In", Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ceca Ražnatović prisetila se pokojnog supruga Željka i raznežila sve u studiju.

- On je tu i dalje sa nama, prosto deo je naše porodice i naravno da ću ga ja uvek pominjati. Željko je uvek znao šta ja volim i to me je uvek čekalo na stolu - rekla je Ceca i dobila veliki aplauz.

Ceca u emisiji "Magazin In" priča o svom pokojnom suprugu, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ceca je ispričala i kako zamišlja svoj idealni Doček.

- Smatram da čovek treba prvenstveno da voli sebe i da mu bude lepo u sopstvenoj koži. Ja nisam neko ko ne može da bude sam, meni to uopšte nije teško, a po mogućstvu da budu mir i tišina to je idealno. Čovek mora sebi da organizuje život, ne može da zavisi od drugih. Želim da je samo moj daljinski upravljač pored mene i da sebi sipam piće, menjam kanale i zavalim se u garnituru. Gde ćeš lepšeg dočeka! - kazala je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA